خلاقیت ناسا در کنترل ترافیک هوایی
با ابتکاری که ناسا و سازمان فدرال هوانوردی آمریکا به کمک هم داشته اند، سیستم تازه ای ابداع شده است که به کمک آن دیگر هواپیماها برای فرود کمتر معطل می شوند. در این سیستم، از سیستم های ارسال گزارش بر اساس جی پی اس و نرم افزارهای جدید برنامه ریزی دیجیتال به جای فناوری های قبلی، استفاده شده است. با الی گشت همراه باشید:
مطالب مرتبط: سقوط مرگبار هواپیما روی یک مرکز خرید در ملبورن جدیدترین سری بویینگ در حضور ترامپ رونمایی شد
ناسا و سازمان فدرال هوانوردی آمریکا با همکاری یکدیگر سیستم تازهای برای کنترل ترافیک هوایی در فرودگاهها ابداع کردهاند که باعث میشود معطلی هواپیماها برای فرود کمتر شود. سیستم یاد شده در فرودگاه شهر واشنگتن با موفقیت مورد آزمایش قرار گرفته است.
بعد از اجرای این طرح، همه ی مراحل آماده سازی هواپیماها از لحظه ی قبل از پرواز تا لحظه فرود، کنترل می شود و به این ترتیب سرعت اجرای فرآیندها بالاتر می رود. این سیستم قسمتی از طرح ۳۵ میلیارد دلاری امریکا است که برای نوکردن سیستم هوانوردی در نظر گرفته شده بود و بصورت عملی هم در فرودگاه شهر واشنگتن تست شده است و نتایج بسیار موفقی داشته است.
این فرآیند قرار است تا سال ۲۰۳۰، جایگزین سیستم های قبلی شود. این سیستم همانطور که گفته شد در فرودگاه شهر واشنگتن هم اجرا شده است و روی ۳ هواپیمای بوئینگ ۷۵۷، ۷۳۷ و جت تجاری هانی ول، موفقیت های زیادی داشته است.
با استفاده از این سیستم جدید، دیگر داده های راداری که در گذشته از آنها استفاده می شد و نقص های زیادی هم داشت، حذف شده است و در نتیجه دقت سیستم های ردگیری با توجه به سرعت بالا در تبادل داده ها و دسترسی مناسب به الگوهای پروازی، به طور چشمگیری بیشتر شده است که این از بزرگترین مزایای این سیستم است.