مرکز تحقیقاتی گارتنر پیش بینی های ۲۰۱۷ خود را منتشر کرد

modern technology

از مهم ترین اتفاقات دیجیتال در سال ۲۰۱۷ بشنوید

پیش بینی و حدس زدن اینکه در آینده چه اتفاقاتی به وقوع می پیوندد، شاید یکی از هیجان انگیزترین کارهایی باشد که می توان شنید و آن را تجزیه و تحلیل کرد که آیا به واقعیت نزدیک است یا نه؟ در ادامه با الی گشت همراه باشید!

مطالب مرتبط:
گوشی های هوشمند جدید ایسوس
نرم‌افزاری که شادی را به شما هدیه می‌دهد

به دنبال همین موضوع به تازگی، مرکز تحقیقاتی گارتنر مهم ‌ترین پیش ‌بینی ‌های خود برای سال ۲۰۱۷ میلادی انتشار داده و در همین راستا، توضیحاتی نیز اعلام کرده که تجربه و تعامل، نوآوری کسب ‌وکار و تاثیرات ثانویه بر سازمان ‌ها از مهم ‌ترین اتفاقات دیجیتال در سال پیش ‌رو به شمار می آید. در گزارش نهایی این مرکز گفته شد سال ۲۰۲۰ میلادی بیش از ۱۰۰ میلیون نفر از کاربران جهانی مبتنی بر فناوری واقعیت افزوده خریدهای خود را انجام داده و در آن زمان ۳۰ درصد جست ‌وجوهای اینترنتی بدون هر گونه نمایشگر انجام می پذیرد.
پیش ‌بینی شده است در سال ۲۰۱۹ میلادی ۲۰ درصد برندها اپلیکیشن موبایلی خود را کنار گذاشته و سراغ فناوری ‌های جدیدتر بروند. در سال ۲۰۲۰ همچنین الگوریتم ‌های فناوری به ‌صورت مستقیم بر بیش از یک میلیارد کارمند در سراسر جهان تاثیر مستقیم برجا خواهد گذاشت. در سال ۲۰۲۱ میلادی ۲۰ درصد از تمام فعالیت ‌های کاربران جهانی مبتنی بر خدمات یکی از هفت شرکت بزرگ گوگل، اپل، فیس ‌بوک، آمازون، Baidu، علی ‌بابا و Tencent انجام می ‌شود و همچنین پیش‌ بینی شده است در سال ۲۰۱۹ به ‌ازای هر یک دلاری که سازمان ‌ها در زمینه نوآوری هزینه انجام می دهند، ۷ دلار برای اجرایی کردن آن سرمایه لازم داشته باشند.
در سال ۲۰۲۰ میلادی اینترنت اشیا باعث خواهد شد درخواست برای استفاده از خدمات ذخیره اطلاعات در مراکز داده کاهش ۳ درصدی را تجربه کند. در سال ۲۰۲۲ میلادی نیز اینترنت اشیا باعث می شود، هزینه نگهداری از خدمات مشتریان و سازمان‌ ها در سراسر جهان یک تریلیون دلار کاهش یابد گارتنر همچنین پیش ‌بینی کرده است ۴۰ درصد کارمندان در سال ۲۰۲۰ میلادی می‌ توانند هزینه ‌های درمانی خود را به واسطه فناوری ‌های پوشیدنی مخصوص تناسب اندام کاهش بدهند.

مطالب مرتبط

نمایشگاه جیتکس (GITEX) دبی

معتبرترین پاسپورت های جهان برای چه کشورهایی است؟

کم جمعیت ترین کشورهای جهان