کشف فسیل های عصر یخبندان در ایستگاه مترو

فسیل های عصر یخبندان

فسیل های عصر یخبندان

گروهی از کارگران در حال حفاری در یکی از ایستگاه های مترو شهر لس آنجلس آمریکا بودند که به چیزی عجیب برخوردند. آن ها به فسیل هایی از موجوداتی که در عصر یخبندان می زیسته اند برخوردند و از میان آن ها فسیل نوعی ماموت کمیاب از مهم ترین ها بود. با جزییات این خبر همراه الی گشت باشید:

مطالب مرتبط:
خشم آگونگ، وضعیت اضطراری فوران آتشفشان بالی
ساخت فرودگاهی عجیب با ریل راه آهنی در وسط آن

اشلی لیگر یکی از کارمندان مترو هست که همیشه در حین کار در زیر خیابان های لس آنجلس وسایل ایمنی مورد نیازش را در کنار خود دارد. وقتی که در خانه بود، تلفنش زنگ خورد و فورا جلیقه ی نئونی اش را بر تن کرد و بعد هم کلاه ایمنی اش را بر سر گذاشت تا قبل از وارد شدن به اعماق زمین آماه شده باشد. او فورا به اعماق زمین رفت و وقتی به آن جا رسید سعی کرد تا تمام کثیفی ها را از روی جایی که در آن قرار گرفته بود پاک کند، قلب او از همیشه تندتر می زد چرا که به چیزی دست پیدا کرده بود که به گفته ی خودش «کشف بزرگ» است.

خانم لیگر یکی از دیرینه شناسان است که همیشه به دنبال کشفیات فسیل های این چنینی در وسط خیابان هاست تا این که بخواهد دنبال  آن ها در اعماق زمین بگردد. لیگر برای شرکتی کار می کند که این شرکت با ایستگاه های حمل و نقل و زیر ساخت های حمل و نقلی مشارکت  تعامل دارد. وقتی که کارکنان در حال حفاری خیابانی هستند، لیگر می تواند در کنار آن ها باشد تا در حالیکه این کارگران مشغول  کار هستند، او هم بتواند در کنار آن ها به اعماق زمین برود و در صورت مشاهده ای، به تحقیق در مورد آن ها بپردازد.

خانم لیگر به تیم می گوید: ما باید مطمئن باشیم تا هر فسیلی که پیدا می کنیم را به خوبی کاور می کنیم  اگر چه من همکارایی دارم اما وقتی که کارگران به چیز بزرگی برمی خورند که نیاز به حفاری دارد فورا من را صدا می زنند. از طرفی ممکن است که آن شی پیدا شده شکننده باشد پس باید در برداشتن و جابه جایی آن ها نهایت احتیاط را به کار برد.

کار توسعه ی متروی این شهر از سال ۲۰۱۴ شروع شد، و در این زمان فسیل هایی پیدا و کشف شده است که قدمت آن ها به عصر یخبندان و به ۱۰۰۰۰ سال پیش برمی گردد و این از نظر ارزش تاریخی فوق العاده است. از بین این فسیل های عصر یخبندان که تا به امروز کشف شده است می توان به بقایای حیواناتی مثل فک خرگوش، پای جلویی شتر، مهره یا حیوانات، دندان و قورک پای اسب اشاره کرد.

اما از بین همه ی این ها کشفی که یک سال پیش اتفاق افتاد هنوز هم خانم لیگر را در هاله ای از ناباوری فرو برده است، کشفی بود که درست بعد از شروع فاز دوم ساخت و ساز و توسعه ی مترو اتفاق افتاد.

او در خانه اش بود و داشت خود را برای خوابیدن آماده می کرد تا این که یک پیغام روی مانیتورش ظاهر شد که در آن پیغام نوشته شده بود: به نطر خیلی بزرگ می رسد.

خانم لیگر هم فورا لباس های ایمنی اش را بر تن کرد  و راهی مترو شد، در روز بعد متوجه شد که چیزی که فکر می کرده است استخوان های بزرگ سر یک فیل باشد، دقیقا چه چیزی است، این فسیلی که پیدا شده است خیلی بیشتر از یک فیل است. بعد از ۱۵ ساعت حفاری سخت و طاقت فرسا، تیم توانست متوجه شود که آن چیزی که آن ها پیدا کرده اند اسکلت سر یک ماموت جوان است. او در این باره می گوید: این رویایی بود که برای من به واقعیت تبدیل شد… چرا که این خانم تمام ۱۰ سال اخیر را در یکی از سایت های ماموت در داکوتا صرف کرده بود آن هم بدون این که بتواند به کوچک ترین کشفی دست پیدا کند.

طبق قانونی که در این کشور وجود دارد، دانشمندان باید در زمان هایی که به آن ها نیاز است کاملا در دسترس باشند و وقتی که دانشمندان به جایی اعزام می شوند تا ببینند که کارگران دقیقا چه چیزی را حفر کرده اند؛ این جاست که کار اصلی روی پروژه و آن چه کشف شده است شروع می شود. یکی از سرکارگران حفاری در این باره می گوید: زمانی که به چیزی عجیب برمی خوریم سعی می کنیم تا آن جایی که امکان دارد  با فکر وارد عمل شویم و فورا مراتب را اطلاع دهیم.

درهر صورت، بعد از این کشف بزرگ این اسکلت فورا به La Brea Tar Pits منتقل شد که در واقع یکی از غنی ترین سایت های فسیل شناسی در آمریکا است. این کشف یکی از غیر معمول ترین کشف هایی بود که تا حالا در حفاری های خیابانی به دست آمده است و در مورد آن مطالعات زیادی شده است و در معرض دید عموم هم قرار گرفته است و بازدیدکنندگان  گردشگران می توانند به موزه بروند و از پشت شیشه این اسکلت بزرگ را ببینند.

منبع: abc.net.au

مطالب مرتبط

نمایشگاه جیتکس (GITEX) دبی

معتبرترین پاسپورت های جهان برای چه کشورهایی است؟

کم جمعیت ترین کشورهای جهان