بی سابقه در سه دهه اخیر
طوفان فلورانس سهمگین ترین طوفان در سه دهه اخیر در ایالت های کارولینای شمالی و کارولینای جنوبی بود که در پی شروع این طوفان مقامات هواشناسی هشدار داده بودند که در ۴۸ ساعت ابتدایی این طوفان احتمال وقوع سیلاب سهمگین به خاطر بالا آمدن سطح آب وجود دارد و ممکن است امواج ناشی از آن تا ارتفاع ۴ متر نیز بالا برود. با الی گشت در ادامه همراه باشید تا این حادثه فاجعه بار را بررسی کنیم.
مطالب مرتبط: طوفان هاروی و اعلام حالت فوق العاده در تگزاس مرگبارترین طوفان های جهان + تصویر تصاویر وحشتناکی از طوفان ژاپن
طوفان فلورانس با وزش باد با سرعت ۲۲۵ کیلومتر در ساعت در سمت ساحل شرقی آمریکا تلفات و خسارات بسیار زیادی را باعث شد به گونه ای که مقامات در ایالات کارولینای شمالی و جنوبی، ویرجینا، مریلند و حتی منطقه واشنگتن دی سی وضعیت اضطراری اعلام کردند. فرماندار ایالت کارولینای شمالی نیز در نشستی به خبرنگاران اعلام کرد:
این طوفان یک هیولاست. این طوفان، طوفانی تاریخی، خطرناک و کشنده خواهد بود.
سواحل شمالی ایالت کارولینای جنوبی در همان روز های ابتدایی به طول کامل از سکنه خالی شد و ساکنان ایالت های طوفان زده به مغازه ها و فروشگاه ها هجوم بردند و مواد غذایی و کمکهای اولیه خریداری کردند و حتی بسیاری از پمپ بنزین های منطقه نیز خبر از خالی شدن ذخیره سوخت خود دادند. پیش بینی های انجام شده با نمونه های کامپیوتری هم حاکی از آن بود که در قسمت های شمالی کارولینای جنوبی و لایه های بالایی کرانه های اقیانوس رانش زمین اتفاق خواهد افتاد و احتمال اینکه رانش زمین حتی ابعاد بیشتری داشته باشد نیز امکان پذیر است.
وضعیت نیروگاه های هسته ای در مقابله با طوفان فلورانس
دفتر فرماندار ویرجینیا نیز در پی وقوع این حادثه اعلام کرده بود که احتمال سیل فاجعه بار، وزش شدید باد و قطع برق سراسری وجود دارد در مناطقی با بیش از یک میلیون سکنه در ویرجینیا و کارولینای شمالی و جنوبی خواسته شد تا محل سکونت خود را تخلیه کنند. همچنین ۱۶ راکتور هسته ای در شمال و جنوب کالیفرنیا و ویرجینیا، از شروع طوفان فلورانس خود را برای مقابله با آن آماده کردند و سخنگوی کمیسیون ساماندهی هسته ای نیز اعلام کرد: طوفان فلورانس به احتمال زیاد بر نیروگاه های هسته ای ۹۳۲ مگاواتی هریس و ۱۸۷۰ مگاواتی برانزویک شرکت دوک انرژی که در کارولینای شمالی واقع شده است، تاثیر بگذارد و اگر این طوفان عظیم به سوی شمال مایل شود، آنوقت بر نیروگاه هسته ای ۱۶۷۶ مگاواتی سوری شرکت دومینیون ریسورسس واقع در ویرجینیا تاثیر خواهد گذاشت. هر یک مگاواتی که این نیروگاه ها تولید می کند می تواند انرژی ۱۰۰۰ خانه در آمریکا را تامین کند. شرکت دوک نیز به این موضوع اشاره کرد که بعد از طوفان فلورانس و با توجه به میزان خساراتی که این حادثه بار می آورد، روزها و هفته ها زمان نیاز است تا انرژی همه این مصرف کنندگان مجدد تامین گردد.
تمام ۱۶ راکتور هسته ای که در کارولینای شمالی، کارولینای جنوبی و ویرجینیا وجود دارند، به نظر می رسد در پی طوفان فلورانس بیشترین آسیب را دیده باشند. هرچند که کمیسیون ساماندهی هسته ای در گزارشی در سال ۲۰۰۴ اعلام کرده بود که تمام ساختمان های حفاظتی برانزویک تا ارتفاع ۶.۷ متر بالاتر از سطح دریا ضد آب هستند.