هر ۲ سال یکبار، مجمع جهانی اقتصاد، گزارشی منتشر می کند که شاخص رقابت گردشگری در آن مشخص می شود و این شاخص می تواند کمک زیادی به سفر و صنعت گردشگری کند. امسال هم مثل سال گذشته، شاخص رقابت پذیری گردشگری به کشور اسپانیا رسید و این کشور، رقابت اول گردشگری را بدست آورد. با جزییات این خبر همراه الی گشت باشید.
مطالب مرتبط: ساخت جزیره مصنوعی جدید در دبی شنا در آسمان در طبقه ی ۴۲ هتل هیوستون
طبق این گزارش، کشور اسپانیا رتبه ی اول و کشورهای فرانسه، آلمان و ژاپن در رتبه های بعدی قرار گرفتند. از بین کشورهای آسیایی، ژاپن توانست رتبه ی چهارم را بدست آورد و ایران هم از بین ۱۳۶ کشور جهان در این رتبه بندی جهانی، جایگاه ۹۳ را بدست آورد.
در بین کشورهایی که رشد زیادی داشته اند و توانسته اند جایگاه خود را در دنیا بهتر کنند، ژاپن را می توان نام برد که در سال ۲۰۱۵، رتبه ی نهم را داشت و در سال ۲۰۱۷ توانسته ۵ پله بهتر شود و جایگاه چهارم را بدست بیاورد.
در مناطق آفریقا و خاورمیانه، امارات متحده ی عربی توانست بهترین عملکرد را در این رقابت داشته باشد. از عوامل موثری که بر رشد این کشور تاثیر گذاشته می توان به هزینه های پایین، توجه بیشتر به موارد فرهنگی و زیر ساخت های فناوری اطلاعات اشاره کرد.
در این میان، ۳ کشوری که بهترین وضعیت را از نظر امنیت برای وسیع تر کردن صنعت گردشگری داشته اند، فنلاند، امارات و ایسلند بوده اند. از نظر سلامتی و بهداشت هم کشورهای آلمان، لیتوانی و اتریش، بهترین شرایط را برای توسعه ی گردشگری داشته اند و از نظر بازار کار هم، کشورهای ایسلند، سوییس و دانمارک در صدر بوده اند.
از نظر زیر ساخت های هوایی، کشورهای کانادا، استرالیا، آمریکا و هنگ کنگ مناسب ترین زیر ساخت ها را داشته اند و از نقطه نظر مناسب بودن شرایط زیر ساخت های زمینی هم هنگ کنگ، سنگاپور، هلند، سوییس، آلمان و بلژِیک در صدر و در بالای همه ی کشورها قرار داشته اند.