ربات فرودگاهی به نظر ایده ی جالبی می آید این طور نیست؟ به تازگی یکی از شرکت های هواپیمایی در هلند می خواهد ربات فرودگاهی خود را مورد آزمایش قرار دهد البته ایده ی این ربات ها برای الان نیست و قبلا هم فرودگاه اینچئون از این ربات ها رونمایی شده بود ولی ربات جدید مطابق با آخرین فناوری ها درست شده و حتی شخصیتی متمایز هم دارد. در ادامه این خبر الی گشت را همراهی کنید.
مطالب مرتبط: اولین ربات انسان نمای فرودگاه مونیخ با همکاری هواپیمایی لوفت هانزا! ربات ها جای مهمانداران هتل را گرفتند ربات ها هم دارای شخصیت شدند!
هر روز که می گذرد دنیای سفر و گردشگری پیشرفت های بیشتری را در زمینه فناوری تجربه می کند تا سفر نسبت به همه ی سال های قبل راحت تر و لذت بخش تر شود. گاهی به نوآوری هایی برمی خوریم که که انگار از دنیای تخیل و خیال سر از دنیای واقعی درآورده اند! مثلا هواپیمای مافوق صوتی که در عرض دو ساعت مسیر بین نیویورک تا لندن را طی می کند. به تازگی در آخرین فن آوری ها به شرکت هواپیمایی KLM در هلند می رسیم و یک ربات فرودگاهی! این ربات پاسپورت مسافران را اسکن و آن ها را به سمت گیت های خروج راهنمایی می کند البته این تمام کارهای این ربات نیست! این ربات حتی بارهای مسافران را هم تا مقصد می برد.
اسم این ربات «Care-E» است و درست در پشت درهای امنیتی مسافران را می بیند و پاسپورت های آن ها را اسکن می کند سپس با حمل چمدان ها، مسافران را به سمت گیت ها راهنمایی می کند. هر وقت تغییری در گیت به وجود می آید ربات می تواند خود را با این تغییرات وفق دهد. این ربات شناخت دقیقی از فرودگاه دارد و می تواند مسافران را درست مطابق با زمان بندی ها هدایت کند و مسیر فروشگاه ها، غذاخوری ها و … را به آن ها نشان دهد. همین که وقت سوار شدن به هواپیما می شود ربات هشدارهای امنیتی لازم را به مسافران می دهد.
این ربات فقط یک قطعه سخت افزاری نیست بلکه یک شخصیت منحصربفرد هم برای آن تعریف شده است به طوری که اگر به مدت طولانی منتظر مسافران بماند احساس خستگی می کند و حتی گاهی خوابش می برد. او بعد از اینکه سافران را در گذشتن از گیت همراهی می کند به خاطر جدا شدن از آن ها احساس ناراحتی می کند.
به گفته نماینده ی رسانه ای این شرکت هواپیمایی، این ربات سعی و تلاش بی وقفه ی این شرکت در بهره گیری از آخرین فناوری ها برای تسهیل سفر مشتریان را به بهترین شکل ممکن نشان می دهد. ربات Care-E ادامه دهنده ی ربات اسپنسر است که در سال گذشته به طور آزمایشی در فرودگاه اسخیپول فعالیت می کرد. در سال گذشته هم یک شرکت الکترونیکی اعلام کرد که موفق به طراحی یک ربات راهنمای فرودگاهی شده است؛ این ربات از صفحه نمایش های منحنی بزرگی تشکیل شده که بر روی آن ها جزئیات پرواز و همینطور فاصله ی زمانی بین پرواز و گیت ها نشان داده می شود و در صورت درخواست مسافران اطلاعات بیشتری هم به آن ها داده می شود.
فناوری همیشه به کمک صنعت گردشگری آمده و باعث راحتی در سفر و رغبت بیشتر گردشگران برای مسافرت به نقاط مختلف دنیا شده است. در سفر به شهرهای مختلف دنیا اگر نسبت به فرودگاه آن شهر شناخت کافی نداشته باشید شاید کمی دچار مشکل شوید اینجاست که یک ربات فرودگاهی می تواند به کمک شما بیاید.