راهنمای کامل نمایشگاه نفت و انرژی عمان OPES | 2022

نمایشگاه نفت و انرژی عمان به نام The Oman Petrolem&Energyshow (OPES) تنها رویدادی در عمان است که به کل صنعت نفت و گاز می پردازد. این نمایشگاه  مجموعه ای از رویدادهای اختصاصی و در عین حال مشترک برای نفت و گاز است. نمایشگاه نفت و انرژی عمان، تحت حمایت وزارت نفت و گاز عمان، یک پلت فرم تجاری و شبکه ای موثر است که به عنوان یک نقطه  کلیدی برای متخصصان انرژی، شرکت های نفت و گاز، سیاست گذاران و تصمیم گیرندگان و سهامداران عمل می کند.این کنفرانس از ۲۱ تا ۲۳ مارس ۲۰۲۲ در مسقط، سلطان نشین عمان در مرکز نمایشگاه و کنوانسیون عمان برگزار خواهد شد. در این نمایشگاه بیش از ۳۵۰ شرکت نفت و ۲۰ کشور شرکت می کنند و به ارائه گزارش های از نفت و فرآورده های نفت و گاز و صنعت آن بر خاورمیانه پرداخته می شود. هم چنین در این نمایشگاه که به مدت دو روز است کنفرانس های در زمینه  فولاد ضد زنگ جهان، نمایشگاه دریایی،  منطقه دیجتال نفت و گاز، نمایشگاه دریایی ارائه می شود.

موضوع های کنفرانس نمایشگاه نفت و انرژی عمان چیست؟

یکی از موضوع های کنفرانس نمایشگاه نفت و انرژی عمان “شکل دادن به آینده صنعت انرژی” است، که در آن ترکیبی از متخصصان و تصمیم گیرندگان از سراسر جهان گرد هم می آیند تا با نظرات تخصصی خود در مورد پیشرفت ها، چالش ها و روندهای آینده نفت و گاز را بررسی کنند. این صنعت با دگرگونی کارآمد و نوآورانه خود در مواجهه با چالش های مرتبط برای رشد پایدار، انعطاف پذیری خود را در برابر چرخه های مکرر قیمت های پایین نفت به بررسی و توضیح میپردازد. با این حال، مشخص نیست که چنین شرایط های یچگونه آینده صنعت را شکل خواهند داد.

با تکیه بر موفقیت این کنفرانس در حوزه EOR، کنفرانس ۲۰۲۱ گسترش خواهد یافت و سایر حوزه های تمرکز در عمان و منطقه، مانند IOR، گاز و LNG و همچنین فراساحل و دریایی را در بر می گیرد. بنابراین فرصت‌های فراوانی برای به اشتراک گذاشتن تجربیات، کشف فناوری‌های جدید و آزمایش روش‌های نوآورانه  در این نشست ها است.

در طی این دو روز دو کنفرانس مهم از جملهSPE   که کنفرانس انجمن مهندسان نفت است که در موضوع شکل دادن به صنعت انرژی است گفتگو و سخنرانی می شود. سخنران های این موضوع  ازمدیران و کارشناسان متخصص وزارت انرژی و مواد معدنی عمان، عربستان سعودی، توسعه نفت عمان و شرکت هالیبرتون است.

مدیران برجسته این صنعت ایده ها و تجربیات خودشان درباره ای اکتشاف گاز، حفاری دریایی برای استفاده از نفت و گاز  و توسعه میدان، فناوری های نوظهور فرا ساحلی و دیجیتال سازی و هوش مصنوعی را دربرمیگیرد که به صورت ارائه با سخنرانی و پاورپونیت و بحث آزموده برای فعالان در این صنعت ارائه می شود. صنعت نفت و گاز زمینه رشد اول اقتصادی کشور های حوزه ی خلیج و فارس و خاورمیانه است که منبع درآمد خود را از طریق فروش نفت و گاز به دست می آورند و با توجه به بهره برداری مکرر از چاه های نفت پروژه های حفاری دریایی که حریم و مرز آبی کشور ها نیز است سال ها کلید خورده است. حفاری فرا ساحل از بحث های مهم در نمایشگاه نفت و انرژی عمان است. که الی گشت برای شما کمی آن را توضیح میدهد. به مجموعه فنون و عملیاتی که در حفر چاه های خارج از خشکی انجام میشود حفاری فرا ساحلی گفته می شود که اصطلاح انگلیسی آن نیز  offshore drilling است و همین طور حفاری و حفره ای چاه نفت و گاز در بستر دریا نیز حفاری دریایی است‌.

این نوع حفاری معمولا جهت استخراج نفت از زیر بستر دریا مورد استفاده قرار میگیرد  و اصول حفاری در دریا و خشکی تفاوت چندانی ندارد. در این نوع حفاری به روش چرخشی صورت میگیرد و معمولا یک دکل چوبی نیز زده می شود که بر روی بستر دریا قرار دارد و معروف به دکل های نفتی است. حفاری فرا ساحلی نخستین بار در سال ۱۸۹۵ در کانال سانتا باربارا در کالیفرنیا آمریکا صورت گرفته است که طی این ۱۰۰ سال پیشرفت های چشمگیری داشته است.  کشور های نزدیک دریای عمان و حاشیه خلیج فارس از صنعت فرا ساحلی حدود بیست سال پیش آغاز کردند. سازه های فرا ساحلی سازه های است که در نواحی دور از ساحل  و در اعماق  مختلف و اشکال متنوع و اهداف مشخص ساخته و نصب می شوند.  از انواع این سازه ها میتوان به برج های انتقال امواج ماکرویو، تولید انرژی و سکوهای نفت و گاز ک سکوهای انتقال  و فرآورده های هیدروکربوری را نام برد. طراحی و ساخت  و نصب سازه های  دریایی با توجه به شرایط ویژه محیط  و بار گذاری های مربوطه در رده پیشرفته ترین مسائل مهندسی  قرار گرفته  و در حال حاضر مطالعات بسیاری در زمینه های مختلف آن  از جمله بحث خستگی این سازه ها تحت بارهای ناشی  از موج و جریان دریایی در حال انجام است.  این شاخه از مهندسی سازه های دریایی  وبه طراحی ساخت و سازه های دور از ساحل و در آب عمیق مانند سکوهای نفتی ، سکوهای تفریحی، پایانه های فراساحلی،  سکوهای بادی و خطوط  لوله کف دریا  در آب های عمیق پرداخته می شود.

معرفی بهترین مراکز خرید در کشور عمان

دومین بحث نمایشگاه نفت و انرژی عمان:  منطقه دیجیتال نفت و گاز

منطقه دیجیتال نفت و گاز نمایشی از به روز ترین فناوری موجود نیاز برای ارزیابی و تعیین راهبردی و روش های دیجیتالی شدن صنعت نفت و گاز است. که یکی از به روز ترین مباحث ها می باشد  و در این دو روز نمایشگاه به بررسی چالش ها و نیاز سنجی ها، سودآوری های آن پرداخته می شود.  دومین روز نمایشگاه نفت و انرژی عمان مدیرها، شرکت ها، پیمانکارها و تامین کننده های مرتبط مبتکران فناوری و کارشناسان صنعت گرد هم در این میزگردها جمع می شوند و بحث توسعه صنعت نفتی و صنعت دیجیتال نفت و گاز به توضیح، سخنرانی و گفتگو میپردازند. عمان قصد دارد بیشتر بر روی صنعت دیجیتال نفت و گاز بپردازد و از همین رو کسب و کارهای سنتی باید در شیوه های کار خود تجدید نظر کنند و شیوه های فناوریهای دیجیتال در عرصه بهره برداری و توسعه و فروش را انجام دهند.

آنچه در نمایشگاه نفت و انرژی عمان خواهید دید:

  • بازدید از به روز ترین محصولات خدمات و فناوریهای های ۵۰۰ شرکت نفتی جهان .
  • فرصت ملاقات با بیش از ۱۲۰۰۰ خریدار، شریک های تجاری بالقوه، آشنایی با سهامدارن مجموعه های نفت  و‌گاز‌
  • ارائه سخنرانی درباره ی نفت و گاز و صنعت دیجیتال و سخنرانی درباره ی SPE کنفرانس انجمن مهندسان نفت
  • بازدید از محلول های فولاد ضد زنگ در نمایشگاه استنلس استیل خاورمیانه

این نمایشگاه، نمایشگاه تخصصی نفت و گاز به حساب می آید که برای فعالان این صنعت فرصت بسیار مناسبی برای بازدید است و چشم انداز های از بهترین شیوه های صنعت نفتی را بازدید کنند.

اگر علاقه مند به شرکت در نمایشگاه نفت و انرژی عمان هستید میتوانید با الی گشت جهت رزور هتل و پرواز تماس بگیرید تا در اولین فرصت بهترین خدمات را ارائه کند.

همچنین، می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با ارسال ایمیل به آدرس زیر با تیم نمایشگاه نفت و انرژی عمان تماس داشته باشید. یادتان باشد برای کسب اطلاعات و نوشتن ایمیل به آیدی باید با زبان انگلیسی انجام دهید. و آیدی ایمیل اطلاعات و برقرای نمایشگاه نفت و انرژی عمان الی گشت برایتان قرار داده است که در وقت خود صرفه جویی داشته باشید.

internationaltrade@the-eic.com

مطالب مرتبط

نمایشگاه جیتکس (GITEX) دبی

معتبرترین پاسپورت های جهان برای چه کشورهایی است؟

کم جمعیت ترین کشورهای جهان

۱ نظرات

mohammad ali 1401-06-28 - 10:24 ق.ظ
بسیار مفید و آموزنده
افزودن نظر