رونق گردشگری داخلی با ساخت دو هزار خانه بوم گردی در کشور

بوم گردی

رئیس سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری،‌ علی اصغر مونسان در بازدید از روستای گردشگری ملحمدره معروف به ماسوله غرب کشور اسدآباد، خبر از اختصاص یک میلیارد تومان اعتبار به این روستا داد و اعلام کرد: تاکنون به منظور سنگفرش شدن این روستا، شش صد میلیون تومان هزینه شده و یک میلیارد تومان اعتبار دیگر نیز به این روستا برای اجرای فاز دوم و سوم  سنگفرش و همچنین احداث مجتمع رفاهی و بهداشتی اختصاص داده شد. با الی گشت در ادامه همراه باشید تا در خصوص ساخت دو هزار خانه بوم گردی در کشور مطلع گردید.

مطالب مرتبط:
فواید اقامتگاه های بوم گردی در ایران + معرفی آن ها
خانه صفا، اقامتگاه بومگردی با صفای کاشان
روستای ورکانه استان همدان آماده جذب گردشگران داخلی و خارجی

مونسان همچنین ادامه داد: در حال حاظر خوشبختانه حتی در بازدید از دورترین روستاها نیزبحث بوم گردی و ایجاد کسب وکار های کوچک رونق گرفته و سازمان میراث فرهنگی هم در پیاده سازی و فراهم کردن زیرساخت های لازم مشارکت جدی داشته است، به گونه ای که این مشارکت حتی شامل ساماندهی راه‌های روستایی و انجام کار عمرانی نیز می گردد.

وی نیز افزایش خانه های بوم گردی را یکی از مهمترین اهداف سازمان برشمرد و با توجه به ترویج رو به رشد این خانه ها ابراز داشت:

در حال حاضر در سطح کشور ۶۰۰ خانه بوم گردی موجود است که با توجه به هدف گذاری ها می بایست این تعداد با ساخت دو هزار خانه بوم گردی در کشور و در سطح روستاها افزایش پیدا کند.

مونسان در ادامه افزود: با هدف گذاری ساخت دو هزار خانه بوم گردی در کشور ۱۶ هزار شغل جدید با سرمایه گذاری اندک و با حداقل مداخله دولت در این راستا ایجاد خواهد گردید. علاوه بر آن، فعالیت خانه های بوم گردی در توزیع عادلانه ثروت و فضای کسب وکار تاثیر گذار خواهد بود و زیر ساخت های سرمایه گذاری را برای کسب و‌کارهای کوچک می کند، به گونه ای که هر فردی با حداقل سرمایه و نیز با کمک از تسهیلات اشتغال روستایی ارزان قیمت در زمینه خانه‌های بوم گردی که سازمان پرداخت خواهد کرد، می تواند توسعه و رونق هر چه بیشتر روستاها را موجب شود.

رئیس سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری با اشاره به اینکه کشور ایران یک کشور تاریخی به شمار می رود و بیشتر گردشگران خارجی آداب و سنت ملت ما را دوست دارند، گفت:

یکی از مکان هایی که بیشتر مورد توجه گردشگران خارجی در بازدید از ایران قرار می گیرد، اقامتگاه های بوم گردی و طبیعت گردی می باشد.

او همچنین افزود: فعالیت اقامتگاه های بوم گردی باعث می شود مهاجرت از روستا به شهر کاهش یابد و حتی برخی از مهاجرت ها را برعکس شود و جلب این که بیشتر افرادی که خانه بوم گردی در روستاها راه اندازی کرده اند، جوانانی با ریشه روستایی هستند که با استفاده از روش های به روز و جدید و علمی بازاریابی و با کمک گیری از فضای آنلاین و مجازی در جهت جذب گردشگر خارجی و داخلی ، موفقیت های بسیاری داشته اند.

مونسان در پایان ابراز داشت: اعتبارات سازمان نسبت به سایر سازمان ها کمی محدودتر است اما موفق شده تا در بخش عمران روستایی هم ورود کند و به توسعه زیرساخت های روستاها هم کمک نماید که این موضوع در جهت ساخت دو هزار خانه بوم گردی در کشور و جذب هر بیشتر گردشگران در سطح روستاها تاثیر گذار می باشد.

مطالب مرتبط

داروهای غیر مجاز در سفر به تایلند را بشناسید!

نمایشگاه جیتکس (GITEX) دبی

معتبرترین پاسپورت های جهان برای چه کشورهایی است؟