تهدیدهای امنیتی در سال آینده میلادی رو به فزونی می‌رود!

امنیت

در دنیای امروز و با وجود نفوذ هکرها به انواع و اقسام شبکه های اینترنتی و ابزار فناوری، دیگر امنیت حرف اول را می‌زند.

به دنیال این موضوع، کارشناسان حوزه‌ امنیت سایبری برای سال ۲۰۱۷ افزایش روند تهدیدات سایبری را مسلم دانسته و بر این باورند که هرساله با رواج بیشتر سیستم‌های اینترنت ‌محور مردم با چالش‌های جدیدی مواجه می شوند که حریم خصوصی و اطلاعات شخصی آنها را در معرض خطر قرار می‌دهد. در ادامه با الی گشت همراه باشید.

مطالب مرتبط:
۹ نکته امنیتی برای سفر اولی ها!
برای امنیت بیشتر در فضای مجازی چه کنیم؟

پیش ‌بینی می‌شود همه‌ مردم آمریکا در سال آینده حداقل یک نفر را بشناسند که اطلاعات شخصی او به سرقت رفته باشد. طبق گزارش سازمان درآمد داخلی آمریکا، ۲.۷ میلیون نفر در سال ۲۰۱۴ مورد حمله قرار گرفته و اطلاعات شخصی آنها به سرقت رفته است؛ همچنین به گزارش شرکت امنیتی ترنس ‌یونیون در هر دقیقه در آمریکا ۱۹ نفر قربانی سارقان سایبری می‌شوند.

پیش ‌بینی می‌شود، کاربرد تلفن‌های هوشمند در سال ۲۰۱۷ نیز به رشد خود ادامه داده و به یکی از بزرگ‌ترین بنیان های سرقت اطلاعات تبدیل شود. به گزارش موسسه‌ تحقیقاتی پونمون خطر اقتصادی سرقت اطلاعات تلفن‌های همراه می‌تواند تا ۲۶.۴ میلیون دلار برسد و ۶۷ درصد از سازمان‌ها را دچار مشکلات و افشای اطلاعات محرمانه کند؛ به این عنوان که هکرها از طریق حمله به تلفن‌های هوشمند کارکنان به اطلاعات و شبکه‌های داخلی سازمان‌ها دسترسی می یابند.

از همه مهم تر، بانکداری همراه نیز یکی از اصلی‌ترین عوامل خطر به شمار آمده، به‌خصوص از زمانی که سیستم‌های بایومتریک طراحی شده و برای تأیید هویت از کاربران درخواست عکس سلفی از وی دارد، این خطرات جلوه‌ واقعی‌تری به خود گرفته‌اند. کارشناسان به کاربران پیشنهاد داده با اطلاعات بیومتریک خود همان‌گونه برخورد کرده که با دیگر دارایی‌ها و اطلاعات مالی خود رفتار می‌کنند.

باج ‌افزارها در سال ۲۰۱۶ یکی از مشکل ‌سازترین نوع حملات به شمار می‌آمدند. طبق گزارش‌ها تا اول ژوییه‌ سال ۲۰۱۶ در هر روز حدود ۴ هزار حمله‌ باج ‌افزاری ثبت شده که نسبت به دوره مشابه در سال ۲۰۱۵ رشد ۳۰۰ درصدی داشته‌است. پیشنهاد کارشناسان برای جلوگیری از این نوع آسیب‌ها ایجاد فایل‌های پشتیبان به ‌طور مداوم و در مکان‌های مختلف است.

آسیب ‌پذیری‌های اینترنت اشیا (IoT) در سال آینده بدون شک افزایش چشمگیری خواهد داشت. برای مقابله با قربانی شدن مسائل امنیتی را بسیار باید جدی بگیرید. در سال ۲۰۱۶ تنها در کنفرانس دف کان حدود ۴۷ آسیب‌پذیری برای ۲۳ ابزار از ۲۱ تولیدکننده، کشف شد. برای نمونه در ماه اکتبر حمله‌ DDoS عظیم به یکی از بزرگ‌ ترین شرکت‌های اینترنتی جهان وب‌ سایت‌های معروفی چون توییتر، ردیت و نتفلکس را به قطعی کشاند. به نظر برای جلوگیری از تکرار حوادث این ‌چنینی، دولت‌ها باید اقدامات لازم را در اولویت کاری خود در سال ۲۰۱۷ قرار دهند.

مطالب مرتبط

نمایشگاه جیتکس (GITEX) دبی

معتبرترین پاسپورت های جهان برای چه کشورهایی است؟

کم جمعیت ترین کشورهای جهان