تعامل میراث فرهنگی و موزه ملی قرآن به مناسبت دهه فجر

موزه ملی قرآن

با فرا رسیدن یوم الله فجر برنامه و اقدامات ویژه ای در سرتاسر کشور برگزار می شود. خوشبختانه سازمان میراث فرهنگی و موزه ملی قرآن قرار است تعاملات و همکاری های بیشتری با هم داشته باشند و برنامه های مختلفی را برگزار کنند. یکی از این برنامه ها رونمایی از بزرگ ترین قلم خوشنویسی شده در موزه ملی قرآن کریم است. این قلم قرار است به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در روز دوشنبه ۲۲ بهمن به طور رسمی رونمایی شود. در ادامه با الی گشت همراه باشید تا در مورد این خبر بیشتر بدانیم.

مطالب مرتبط:
بازدید رایگان از جاذبه های تهران در ایام دهه فجر
راه اندازی شورای راهبردی کمیسیون ملی یونسکو در یزد
جزئیات کارت تسهیلات ۲۰ میلیون تومانی سفر به مناطق آزاد برای نوروز ۹۸

مدیر موزه ملی قرآن کریم از رونمایی بزرگ ترین قلم خوشنویسی شده در موزه ملی قرآن کریم خبر داد. حجت‌الاسلام امیر لهراسبی در گفت ‌و گو با ایسنا توضیح داد: با بیان این‌ که بزرگ ترین قلم خوشنویسی شده با نقوش آیه‌ های قرآنی، با گرایش خط نستعلیق و تذهیب اثر استاد جواد مهدی پور با عنوان «بشنو از نی» در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی ایران در موزه ملی قرآن کریم رونمایی می ‌شود. به گفته‌ وی مراسم رونمایی از این قلم نی چهار متری، به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب دوشنبه ۲۲ بهمن ساعت ۱۰ صبح در موزه ملی قرآن کریم برگزار می ‌شود.

وی همچنین با اشاره به امضای تفاهم ‌نامه همکاری بین بنیاد قرآن و موزه ملی قران کریم، از برگزاری برنامه‌ های محتوایی توسط این موزه در سال ۱۳۹۸ اظهار کرد: در راستای بحث‌ های تعاملی با مراکز قرآنی، تفاهم‌ نامه‌ای بین بنیاد قرآن به عنوان قدیمی ‌ترین مجموعه قرانی کشور که دارای سابقه‌ی انقلابی نیز هست با موزه ملی قرآن امضا شد و قرار است با برگزاری نشستی از مفاخر قرآنی تجلیل و برنامه‌ های محتوایی که در حال تبیین آن هستیم را در محل موزه قرآن کریم در سال آینده اجرایی کنیم. او با اشاره به مرمت چند نسخه از آثار قرانی به برگزاری نشستی تخصصی درباره مرمت آثار قرانی توسط مسئول بخش مرمت کتابخانه مجلس اشاره کرد.

حجت‌الاسلام لهراسبی، همچنین با بیان این‌ که سازمان میراث فرهنگی و علی ‌اصغر مونسان معاون رئیس جمهور، تمرکز خود را برای احیای دوباره‌ موزه‌ قرآن گذاشته ‌اند، ادامه داد: خوشبختانه کارگاه دفع رطوبت موزه قرآن با دستور معاونت میراث فرهنگی همچنان فعال است، تا این مشکل برطرف شود.

به گفته‌ او، برای برطرف کردن مشکلات ورودی موزه، نیز قرار بر برگزاری جلساتی از سوی یگان حفاظت میراث فرهنگی با سپاه انصار است تا ورود و خروج بازدید کنندگان به موزه تسهیل ‌تر انجام شود. وی همچنین با بیان این‌که هنوز برای تخصیص اعتبار مستقل به موزه‌ ملی قرآن کریم، قدری مشکل وجود دارد، ادامه داد: خوشبختانه برای برگزاری برنامه‌ های موزه ‌ای امکان تهیه اعتبار فراهم شده است، اما هنوز برای گرفتن اعتبار مستقل اتفاقِ خاصی نیفتاده است.

او با اشاره به این ‌که خوشبختانه نگاه‌ ها به موزه قرآن و فعالیت‌ هایش اکنون مثبت ‌تر از قبل است، اظهار کرد: طرح‌ هایی برای همکاری برنامه‌ ریزی شده و بودجه‌ هایی نیز در نظر گرفته شده است، تلاش می ‌کنیم تا فعالیت‌ ها و طرح‌ های پژوهشی را در موزه بیشتر رونق دهیم، تا این موزه نیز مانند دیگر مجموعه ‌های سازمان شود و مردم هم بتوانند فعالیت‌ های موزه را از نزدیک بینند.

مطالب مرتبط

نمایشگاه جیتکس (GITEX) دبی

معتبرترین پاسپورت های جهان برای چه کشورهایی است؟

کم جمعیت ترین کشورهای جهان