مرز ایران و ترکیه از پر رفت و آمدترین مرزهای آسیا است. سالانه مسافران بسیاری مسیر زمینی را برای سفر به شهرهای ترکیه انتخاب می کنند. مدتی بود که به دلیل شیوع بیماری کرونا مرز ایران و ترکیه بسته شده بود و تمامی مسافران ناچار بودند مسیرهای هوایی را برای سفر به ترکیه برگزینند. اما آیا باز شدن گذرگاه مرزی رازی حقیقت دارد؟ در ادامه ایم مطلب با الی گشت همراه باشید.
باز شدن مرز ایران و ترکیه
شیوع ویروس منحوس کرونا در سال ۲۰۱۹ تاثیرات مخرب بسیاری بر تمامی کسب و کارها، خصوصا حوزه گردشگری گذاشت. از تاریخ مارس ۲۰۲۰، مسیر زمینی سفر به ترکیه از گذرگاه کاپی کوی (رازی) در شهرستان سرای استان وان در کشور ترکیه به دلیل شیوع ویروس کرونا بسته شد. اما در حال حاضر به دلیل واکسیناسیون گسترده و پیشرو در ایران و سایر کشورها، ترکیه تصمیم گرفته است تا این مرز را بازگشایی کرده و اجازه ورود مسافران ایرانی به خاک خود از این معبر را صادر کند. اما ورود به ترکیه از طریق مرز ایران و ترکیه همچنان شرایط خاص خود را می طلبد.
طبق آخرین گزارشات، مسافران ایرانی می توانند با ارائه تست منفی PCR از مرز ایران و ترکیه عبور کرده و خود را به این کشور توریستی برسانند. بر اساس آخرین آمار از بامداد گذشته حرکت مسافران ایرانی از این مرز به سمت ترکیه آغاز شده و مسافران بسیاری توانسته اند با ارائه تست PCR منفی وارد خاک ترکیه شوند.
مزیت های سفر زمینی به ترکیه چیست؟
بسیاری از مسافران ایرانی در یک سال اخیر بی صبرانه در انتظار بازگشایی میر زمینی برای سفر به ترکیه بوده اند. علاوه بر مسیر هوایی که راحت ترین و کتدوال ترین راه برای سفر به ترکیه است، مرز ایران و ترکیه نیز سالانه شاهد مسافران بسیاری است که قصد سفر به ترکیه را دارند، اما به دنبال ارزان ترین راه هستند. البته سفر هوایی سریع تر و بی دردسرتر است، اما سفر زمینی در کنار مدت زمان طولانی و سختی های خود، مزایایی نیز دارد. طبیعت غرب ایران و همچنین مسیر عبوری در میان شهرهای مختلف بسیار زیبا و دیدنی است؛ هنکامی که مسیر زمینی را برای سفر زمینی خود به کشور ترکیه انتخاب می کنید، می توانید در راه از تماشای جاذبه های طبیعی بسیار زیبای ایرن و ترکیه نهایت لذت را ببرید.
با سرعت گرفتن واکسیناسیون، بودی بهبود شرایط گردشگری به مشام می رسد و با بازگشایی مسیر زمینی نیز قطعا مسافران بیستری عزم خود ر برای سفر به ترکیه جزم می کنند. این موضوع نقطه عطفی در گردشگری ایران و ترکیه و روابط بین این دو کشور محسوب می شود.
۱ نظرات