راهنمای گردشگری درمانی، ویژه ۲۰۱۴ در آخرین گزارش خود اعلام کرد که در سال ۲۰۱۲ بیش از ۱۰۰۰ گردشگر ایرانی برای دریافت خدمات درمانی به مالزی سفر کردند.
امارات به تنهایی بیش از ۲ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۱ برای اعزام بیماران خود به خارج از کشور ارز هزینه کرده است. این درحالی است که مالزی در سالهای گذشته گام مهمی برای افزایش سهم خود در بازار جهانی توریسم درمانی برداشته و درشرایطی که قیمت خدمات درمانی در تایلند گران و سنگاپور نیز با سیل بیماران بیش تر از ظرفیت کشور مواجه است، مالزی تلاشهای خود رابرای توسعه گردشگری درمانی و جذب این گردشگران تشدید کرده است.
مالزی به ویژه قصد دارد گردشگری درمانی را با توریسم اسلامی و یا گردشگری کشورهای مسلمان پیوند بزند. ۶۰ درصد جمعیت مسلمان دراین کشور فرصت و امتیازی برای مالزی محسوب میشود که سبب شده برای سالهای مدید مسلمانان جهان مالزی را برای سفر انتخاب کنند با این وجود این کشور باید با برندهای شاخص و برتر جهانی دراین زمینه رقابت کند.
مالزی درهمین راستا بیش از هرچیز تمرکز خود را بر جذب گردشگران سلامت از کشورهای همسایه گذاشته است اما تلاشها برای معقول کردن قیمتها تاحدی موفق بوده و به تازگی نام مالزی را در ردیف سوم از بهترین و دردسترسترین خدمات درمانی در«مجله بینالمللی سبک زندگی» ثبت کردهاست.
علاوه براین، از نظر خدمات درمانی و صدور ویزا، مالزی برای بیماران در شمار راحت ترین کشورهای جهان است و بیشتر خارجیان نیازی به پر کردن فرمهای مخصوص ندارند. درنتیجه تعداد گردشگران خارجی جویای خدمات درمانی در مالزی ظرف ۵ سال گذشته بیش از دو برابر افزایش یافته و در سال ۲۰۱۳ به بیش از ۷۷۰.۱۳۴ نفر رسیده است.
۱ نظرات