ممنوعیت سفر یک روزه به ونیز
شهرت جهانی ونیز در کشور ایتالیا را کسی نیست که نشنیده باشد، شکل عجیب این شهر باعث بوجود آمدن سبک جدیدی از زندگی یعنی زندگی روی آب در آن شده است و همین موضوع این شهر آب و پل را به یکی از رویایی ترین شهرهای دنیا و مقاصد سفر برای گردشگران تبدیل کرده است. در ونیز، فرصتی برای خستگی ندارید، آنقدر قدم به قدم این شهر خاطره ساز و دیدنی است که حتی دوست ندارید شب ها پلک روی هم بگذارید و می خواهید فقط و فقط تماشا کنید. اما این شهر دیگر پذیرای گردشگرانی که ۱ روزه به آن می آیند تا ببینند و بروند، نیست. همراه الی گشت از قانون جدید شهر ونیز بیشتر خواهیم دانست:
مطالب مرتبط: ونیزی که دیگر آب ندارد از زیر و بم کارناوال ونیز بدانید
مقامات ونیز، تصمیمات سخت گیرانه ای برای شهر ونیز گرفته اند البته سخت گیرانه برای توریست ها و به نفع شهر ونیز که طبق آن، به حفاظت این شهر از گردشگرانی که سفر یک روزه به ونیز دارند، کمک شود. چنین گردشگرهایی برای اقامت در هتل پولی نمی پردازند، در رستورن ها غذا نمی خورند و احتمالا غذاهای حاضری خودشان را همراه دارند و حتی از استفاده از سرویس های پولی اجتناب می کنند. بنابراین مقامات شهر ونیز فکر می کنند این شهر فقط در صورتی زنده می ماند که هجوم «گردشگران یک روزه» به آن، متوقف شود.
البته چنین تصمیمی مطمئنا درباره ی شهرهای نزدیک به ونیز است که مسافت کوتاه است. بر اساس قوانین جدید گردشگری ای که گرفته شده است، فقط گردشگرانی می توانند از این شهر دیدن کنند که در هتل، اتاقی رزرو کنند. آقای انریکو مینگاردی (Enrico Mingardi) که از مقامات مسئول در سیستم حمل و نقل ونیز است در این باره می گوید: ونیزی ها دیگر نمی توانند حجم زیاد توریست ها را تحمل کنند.
البته دقیقا هنوز مشخص نیست که مسئولان شهر ونیز چطور می خواهند حضور فیزیکی توریست های یک روزه را محدود کنند.
در حال حاضر جمعیت شهر ونیز حدود ۶۰ هزار نفر است و مسملما این تعداد افراد آن هم در یک شهر اروپایی، نمی توانند جوابگوی گردشگرانی باشند که این شهر را به یک موزه ی بزرگ ۱ روزه تبدیل کرده اند!
در همین حین برای کنترل آزادی های خارج از مرز گردشگران در این شهر قوانین دیگری هم مثل ممنوعیت غذا دادن به پرندگان، ممنوعیت نشستن روی فواره ها و پوشیدن لباس های مناسب وضع شده است. علاوه براین، پروژه ی دیگری مثل اجباری بودن ثبت نام توریست ها قبل از سفر هم در حال بررسی است و کسی که از این قوانین سرپیچی کند مجازات خواهد شد. برای مثال مجازات غذا دادن به کبوترها، ۳۰۰ یورو در نظر گرفته شده است.