یک مدیر خوب چگونه اشتباهش را می پذیرد

مشکلات مدیریتی

اشتباهات می‌توانند ناگهانی و بسیار بی‌رحمانه بروز کنند و این امری بدیهی است.

شرکت ‌ها گاهی دچار اشتباه می‌شوند، از خطاهای کوچک هنگام تولید تا خطای عظیمی مانند فاجعه هسته‌ای فوکوشیما

کسب و کارها به این واکنش های منفی جواب های مختلفی می‌دهند. بعضی از آنها با بازنگری اصولی در فرآیند‌های تولید یا سرمایه‌گذاری‌ های جایگزین در تحقیق و توسعه، فراخوان تولیدات و کم کردن فروش را در دستور کار قرار می دهند، درحالی‌که برخی شرکت ها تنها به تغییرات کوچک بسنده می کنند. تصمیم نهایی در مورد چگونگی واکنش شرکت، در واقع بازخورد واکنش مدیر آن شرکت است و نشان‌ می دهد که آیا آن خطا مجددا تکرار می شود یا خیر. در ادامه با الی گشت همراه باشید.

مطالب مرتبط:
آشنایی با پنج مهارت که از شما مدیر بهتری می‌سازد
گام‌ های ۱۰گانه افزایش کیفیت تصمیم ‌گیری مدیران

جذابیت یک رهبر با اعتماد به نفس بالا

در زمان استخدام مدیرعامل جدید، شرکت‌ ها در تلاش هشتند تا یک ناجی به خدمت بگیرند. فردی که با یک فد عادی متفاوت باشد. اما این احتمال وجود دارد که رهبران کاریزماتیک با موفقیت ‌های بالا، خود‌رای باشند.در برخی از حالات، ممکن است این موضوع امتیازاتی برای شرکت داشته باشد. در واقع، ممکن است موقعیت ‌هایی باشد که سطح بالایی از اعتماد به نفس کاذب، یک ویژگی مناسب در مدیران ارشد یک شرکت محسوب شود. پشتیبانی کردن مدیر خود‌رای از یک محصول یا استراتژی که در ابتدا موفق نیست، ممکن است به ترویج فرهنگ نوآوری در شرکت کمک ‌کند. گرچه خوش‌بینی مدیر می‌تواند یک محیط کاری پر‌انرژی و مثبت را ایجاد کند، اما ممکن است با هزینه‌هایی همراه باشد.

 تکرار مجدد همه خطاها

مدیران سخت کوش، اشتباهات خود، چگونگی انتقاد از شرکت و آنچه برای بهتر شدن باید انجام دهند را بررسی می کنند. آنها اشتباهات را به‌عنوان درسی ارزشمند قبول کرده و به راه خود ادامه می‌دهند. مدیرانی که به بازخورد اهمیتی نمی دهند، آنهایی هستند که باور ندارند یک اشتباه نتیجه‌ آن چیزی است که آنان باید در کنترل خود در آورند و آن خطار را نتیجه نیرو‌های خارجی و تصادفی می‌دانند، کسانی هستند که همان اشتباهات را تکرار کرده تا زمانی که به آن شرکت صدمه وارد شود

روابط مبتنی بر میزان کارآیی یک مدیر

تا به امروز، تحقیقات کمی در مورد ویژگی مدیرانی که به دنبال درک درست تری از اینکه چرا کسب و کارهای مشابه مدیران خود رفتار می‌کنند، انجام شده است. در این تحقیق  چگونگی اثرات اعتماد به نفس بیش از حد یک مدیر روی فعالیت‌ های شرکت به ویژه در حوزه‌ای که آن شرکت توجه و پیگیری بر روی بازخوردهای اصلاحی انجام می دهد، بررسی می‌کنیم. اعتماد به نفس بالا، یکی از داغ‌ترین موارد مطالعاتی است و به حوزه ‌ای اشاره دارد که افراد میزان دانش و قدرت تشخیص خود را بیش از حد مورد بررسی قرار می دهند. به‌طور کلی افراد با اعتماد به نفس بالا خوش‌ بین بوده و احتمال انجام هر گونه اشتباه از سوی خود را دست ‌کم می‌گیرند. افراد با اعتماد به نفس بالا مانند افرادی که در انجام کاری موفق هستند یا پیش‌بینی‌ شان درست است، علاقه به بالیدن خود دارند. اگرچه، به محض شکست یا اشتباه شدن پیش‌ بینی ‌هایشان، تقصیر را به متوجه تقدیر و شانس خود می کنند.. همانند تمامی موارد وجود سوء رفتار در افراد، وسعت و ماهیت اعتماد به نفس کاذب نیز به صورت آشکار تغییر می کند. درحالی‌که موارد قبلی اعتماد به نفس بالا را به فراوانی اهداف شرکت، اندازه مالکیت و ریسک پذیری مرتبط می کند، اما ما به دنبال چگونگی تاثیر سطوح مختلف اعتماد به نفس بالای مدیران عالی رتبه بر میزان آمادگی آنها در به‌کارگیری بازخورد‌های اصلاحی در راه ارتقای کیفیت پیش ‌بینی ‌های مدیریتی هستیم و در این مسیر بیش از ۳۰۰ مدیر را در ۱۵ سال در زمینه پیش‌بینی، بررسی کرده ایم.

مطالب مرتبط

همه چیز درباره رومینگ رایتل

دره رنگین کمان | جاذبه ای خیره کننده در دل جزیره هرمز

راهنمای فعال سازی و غیرفعال سازی رومینگ آپتل