برای فعالیت بهتر مغز این کارها را انجام دهید

فعالیت بهتر مغر با این انجام کارها

همه ما دوست داریم مغزمان بهترین فعالیت را داشته باشد اما برای اینکه مغز به یک همچین کیفیتی برسد چه کاری باید انجام دهیم؟ برای رسیدن به این جواب دانشمندان روی ۱۷ فرد که در دهه ۲۰ زندگی شان فعالیت های فوق العاده مغزی داشتند تحقیق کردند هدف این بود که ببینیم آیا  تفاوت زیادی بین مغزهای باهوش و مغزهای نرمال وجود دارد یا نه؟ و اگر این تفاوت چشمگیر است آیا افراد دیگر هم می توانند روش هایی را به کار ببرند تا کارایی مغز آن ها در طول سال ها افزایش پیدا کند؟ جواب این سوال در یک کلمه بله است. در ادامه این نوشتار الی گشت را همراهی کنید تا فعالیت های بهتر مغز را تجربه کنید.

مطالب مرتبط:
سفر هوایی چه تاثیری روی مغز انسان می گذارد؟
اگر کره زمین مغز داشت، حتماً‌ اینجا قرار می‌گرفت

برای داشتن فعالیت های بهتر مغزی باید قسمتی از مغز را فعال کنید که با احساسات قوی مرتبط هستند، قسمت هایی که در سال های اخیر کشف شده اند و اتفاقا هم فعالیت های مهم مغزی را انجام می دهند. چگونه می توانید قسمت های احساسی مغز را فعال نگه داریم؟ شاید بگویید تنها راه آن دیدن فیلم های غمگین است اما پاسخ بسیار ساده تر از این حرف هاست. فقط کافیست از انجام کارهای آسان و لذتبخش دست بردارید. اگر در کارهای روتین و همیشگی خود بسیار ماهر و عالی هستید سعی کنید تا مسئولیت های جدیدی را به عهده بگیرید. شاید برای انجام کارهایتان به چنان مهارتی رسیده اید که بدون فکر آن ها را تمام می کنید پس وقتش است که المان های جدیدی به آن اضافه کنید تا هم سخت تر شوند و هم بیشتر طول بکشند. در یک کلام اینکه به سراغ کارهای مشکل بروید،  خودتان را به چالش کشید و آنقدر این کارها را تکرار کنید تا بتوانید بدون هیچ ترسی با مشکلات روبرو شوید. مشکلات را از پیش رو بردارید و به سراغ حل مشکل دیگر بروید. رسیدن به هدف مساله اصلی نیست و چیزی که مهم است اینه که کمی محدودیت های خودتان را دور بزنید و آن ها را رد کنید. به عبارت دیگر به بیرون منطقه امن خود بروید. فرقی نمی کند؛ چه این محدودیت ها فیزیکی و چه ذهنی باشد باید برداشته شوند. هم فعالیت های فیزیکی سخت مثل کوهنوردی و هم فعالیت های ذهنی سخت مثل حل کردن یک سوال ریاضی دشوار می تواند شما را به این هدف برساند.

مشکل بیشتر ما ناتوانی ای است که بدن را به حال خودش رها می کند. مغزهای باهوش و ورزیده ناخوشی ها و سختی های لحظه ای و موقتی را با تلاش زیاد پشت سر می گذارند و نتیجه زحمت هایشان را خیلی زود می بینند. گر می خواهید فعالیت های مغزی تان را افزایش دهید ایده های زیر را جدی بگیرید:

موسیقی یاد بگیرید

سازی را برای نواختن انتخاب کنید که تا به حال آن را کار نکرده اید و هدف کوتاه مدت تان را این بگذارید که آنقدر آموزش ببینید تا بتوانید یک موسیقی کامل را در مقابل خانواده، دوستان و یا همکارانتان بزنید. می توانید شدت تمرینات خود را بیشتر کنید و خودتان موسیقی بسازید و از دوستان و خانواده خود دعوت کنید تا به قطعه شما گوش دهند.

زبانی که بلد نیستید را یاد بگیرید

ممکن است چند سال پیش یادگیری زبانی را شروع کرده اما بعدها به دلایلی آن را کنار گذاشته باشید. اگر می خواهید عضلات مغزتان ورزیده تر شود الان بهترین فرصت است تا یادگیری های قبلی تان را بیشتر کنید و زبان تان را به سطح جدیدی برسانید. برای خودتان یک مهلت زمانی بگذارید تا کتابی را به همان زبان بخوانید و یا سفری به آن کشور ترتیب دهید و خودتان را مجبور کنید تا به همان زبان با مردم محلی آنجا حرف بزنید. حتی اگر آن ها پیشنهاد دادند که زبان انگلیسی را برای این مکالمه انتخاب کنید تحت هیچ شرایطی قبول نکنید و تا می توانید به همان زبانی حرف بزنید که در حال یادگیری اش هستید. هر چه بیشتر این زبان را یاد بگیرید و سطح خودتان را بالاتر ببرید عضلات مغزی شما ورزیده تر و فعال تر می شوند.

اتفاق های چالش برانگیز انجام دهید

اگر از ورزش هایی مثل شنا، دوچرخه سواری و دویدن متنفر هستبد روش های دیگری را امتحان کنید تا مرزهای منطقه امن تان را پشت سر بگذارید. به کلاس های بدنسازی یا هنرهای رزمی بروید. البته گزینه های مفرح دیگری هم پیش رویتان هست: در باشگاه های کوهنوردی و یا اسکی ثبت نام کنید. مطمئن شوید که کاری را انجام می دهید که کمی سخت تر از کارهای همیشگی تان است، حالا خودتان را متعهد کنید که همیشه در کلاس هایتان حاضر شوید و تمرین های خود را انجام دهید.

به سراغ کاری سخت بروید که تا به حال انجام نداده اید

آیا به همان اندازه که تمرینات فیزیکی بدنمان را ورزیده تر می کنند و به عضلات ما شکل می دهد تمرینات ذهنی هم می تواند مغزی ورزید تر و گوش به زنگ تر را برایمان ایجاد کند؟ این طور که به نظر می رسد جواب این سوال بله است. پس اگر تا به حال کارهای شجاعانه نکرده اید تصمیم بگیرید که سخنرانی کنید و یا یک گروه را مدیریت کنید. اگر احساس می کنید که از پس سخنرانی بر نمی آیید مهارت های خودتان را با شرکت در کلاس های مختلف بالا بروید و آنقدر در این کلاس ها شرکت کنید تا به اعتماد بنفس کافی برسید. فقط این را به خاطر داشته باشید که این کار جدید باید چالشی بزرگ برای شما به حساب بیاید و فاصله زیادی با کارهای همیشگی و معمولی تان داشته باشد. اگر این کار، سخت و چالش برانگیز نباشد برای هشیار کردن مغز چندان مناسب نیست.

منبع: inc.com

مطالب مرتبط

معرفی استادیوم های شهر ازمیر

سفری به گذشته در جزیره کیش با گردش در روستای باغو

همه چیز درباره اجاره ماشین در ازمیر