کارآفرینی با هزینه ای اندک(بخش اول)

کارآفرینی

شاید شما هم به این نتیجه رسیده باشید که شغل کارمندی و دریافت یک حقوق ثابت در انتهای ماه هیچگاه نمی تواند شما را به ثروت برساند.

اگر این فکر در سرتان است و می خواهید خودتان کسب و کاری را راه بیندازید یا باید سرمایه کافی در اختیار داشته باشید تا بتوانید امکانات هر شغلی را با فراغت بال فراهم کنید و یا باید در ابتدای کار کمی فکرتان را به کار اندازید و یک راه حل خلاقانه را به کار گیرید. بله راهکارهایی وجود دارند که می توانند شما را بدون سرمایه اولیه و یا با سرمایه ای اندک به مال و منال برسانند. در این مطلب دو روش از ۵ روش خلاقانه برای شما تشریح می شود . پس در ادامه با الی گشت همراه باشید.

مطالب مرتبط:
الگوهای موفق و نوآوری در کسب و کار
گره علی بابا بزرگترین کسب و کار آنلاین B2B در دنیا

اگر در کارآفرینی برای شروع کسب و کار شخصی خود ذوق و شوق زیادی دارید ولی دغدغه تان مسائل مالی است، مدنظر قراردادن این دو گزینه می تواند به شما کمک کند.

  • چیزی بسازید

اگر در ساختن عروسک، مجسمه، لوازم دکوری، اپلیکیشن و چیزهایی از این دست مهارت دارید گزینه‌ اول شما برای کارآفرینی استفاده از همین مهارت‌تان است. بله، ساختن هر چیز هزینه‌های اولیه‌ای خواهد داشت، اما معمولاً این هزینه‌ها آن‌قدر هنگفت نیست که سرمایه‌ خیلی زیادی بخواهد. از طرفی، چون برای ساختن این‌گونه محصولات نیاز به اجاره دفتر کار ندارید، هزینه‌ تولید شما خیلی زیاد نخواهد شد و در نتیجه بخش زیادی از درآمدتان از فروش این محصولات، مستقیما به جیب تان خواهد رفت. تصمیم اینکه چه چیزی بسازید بر عهده‌ خودتان است، اما برای فروش محصولات، گزینه‌های زیادی در اختیار دارید.

اگر خواستید آنها را به طور فیزیکی به فروش برسانید می‌توانید به سراغ مغازه‌ ها و فروشگاه ‌های محله یا شهرتان رفته و یا مستقیماً به آنها بفروشید. یا می توانید قفسه‌ای از آن فروشگاه را اجاره کرده و محصولات تان را در آن قرار دهید. یکی دیگر از روشها این است که محصولات خود را در فروشگاه‌ها عرضه کنید و درصد مشخصی از فروش محصولات را به صاحب فروشگاه بدهید. به گزارش دریک، به لطف اینترنت این روزها فروش محصولات بسیار راحت‌تر از گذشته شده و می‌توانید محصولات تولیدی تان را به‌صورت آنلاین نیز در معرض دید مشتریان قرار دهید.

  • واسطه‌گری در فروش یک کالا یا خدمات

اگر به هر دلیل قصد ساختن چیزی را ندارید، می ‌توانید واسطه‌ فروش کالا یا خدمات دیگران باشید و از این راه کسب درآمد کنید. بسیاری از صاحبان کسب و کار با دوباره ‌فروشی (واسطه‌گری) محصولاتی که قبلاً توسط شخص یا کمپانی دیگری ساخته شده است، کسب و کار و درآمد بزرگی به راه انداخته اند. اینکار می ‌تواند از طریق روش های مختلفی انجام گیرد:

– دراپ‌شیپینگ (Drop shipping)

دراپ شیپینگ از روش‌های خرده ‌فروشی و از تکنیک‌های مدیریت زنجیره‌ ارزش است. در این روش شخص یا کمپانی خرده ‌فروش بدون انبارسازی محصولات (و به‌طور کل بدون داشتن انبار) سفارش را از مشتری گرفته و برای تولیدکننده یا عمده ‌فروش ارسال می نماید. از این طریق کالا یک‌ راست از انبار دیگران برای مشتری ارسال می شود.

اگر به این روش علاقه دارید، یک فروشگاه آنلاین راه بیندازید. قالب‌های آماده‌ وبسایت ‌های اینترنتی این‌گونه فروشگاه‌ها با هزینه‌های خوبی در دسترس می باشد.

– فروشگاه‌های ارزان قیمت و حراج ‌های گاراژی

اگر تیزبین باشید و احیانا به خرید و فروش اجناس دست ‌دوم علاقه مند باشید می‌دانید که این‌جور اجناس معمولا کجاها پیدا می شوند. می‌توانید در فروشگاه‌های دست دوم فروشی، آنتیک فروشی‌ها، بازارهای دست‌دوم فروشی و حراج‌های خانگی محصولات جالبی پیدا کنید و آنها را با بهایی بیش از آنچه خریداری کرده اید به صورت آنلاین در فروشگاه اینترنتی خود به فروش برسانید.

مطالب مرتبط

همه چیز درباره رومینگ رایتل

دره رنگین کمان | جاذبه ای خیره کننده در دل جزیره هرمز

راهنمای فعال سازی و غیرفعال سازی رومینگ آپتل