راهنمای بازاریابی آنلاین برای مجریان تور (بخش اول)

بازاریابی آنلاین گردشگری

این راهنما به شما می آموزد که چگونه یک وبسایت طراحی کنید که بتواند بازدید کنندگان را جذب کند، آنها را تبدیل به خریدار کند، و باعث شود از طریق رشد فروش مستقیم، کسب و کار خود را ارتقا دهید.
چرا مجریان تور باید این راهنما را بخوانند؟
۱. چرا به وبسایت نیاز دارید؟ چگونه اینترنت بر روی کسب و کار شما اثر می گذارد؟ ما شما را در زمینه ارتقای کسب و کارتان از طریق اینترنت کمک و راهنمایی می کنیم.
۲. چگونه وبسایت خود را راه اندازی کنید؟ اجزای ضروری وبسایت شما چه چیزهای باید باشد؟ ما اجزایی را معرفی می کنیم که بازدید کنندگان بهترین تجربه ممکن را از وبسایت شما داشته باشند.
۳. چگونه بازدید کنندگان را جذب کنید؟ چگونه می توانید مردم را برای بازدید از وبسایت جذب کنید؟ ما با شما می آموزیم که چگونه جایگاه مناسبی در موتورهای جستجو نظیر گوگل پیدا کنید.

این مقاله ۱۰ بخش دارد که در این مقاله به ۴ بخش آن می پردازیم:

بخش اول- اثر اینترنت بر کسب و کار مجریان تور
مرد در قالب جامعه جهانی عقاید، دیدگاه ها و تفکرات خود را به اشتراک می گذارند. ظهور و اشاعه اینترنت قوانین جدیدی را در استراتژی های کسب و کار ایجاد کرده است، بنابراین بازاریابان از فناوری های جدید استفاده می کنند.
اینترت به عنوان یک عنصر حیاتی در پشتیبانی از کسب و کارها، مجریان تور باید برنامه مجزایی برای این ابزار بازاریابی داشته باشند. در عصر جدید اینترنت که به وب ۲٫۰، معروف است، کاربران قادرند خود به ایجاد و خلق محتوا اقدام نمایند، آن را ساماندهی و تنظیم کنند، دیگران را در اطّلاعات و داشته‌های خود شریک و سهیم سازند، و یا به انتقاد و تغییر بپردازند. وب ۲٫۰ اثرات قابل ملاحظه ای بر استراتژی های رقابتی سازمان ها داشته است و به عنوان ششمین رسانه اصلی، شناخته شده است. ماهیت تعاملی جامعه آنلاین فرصتها و چالش هایی را برای کسب و کارهای کوچک ایجاد می کند.
شرکت هایی که حضور آنلاین (وبسایت، وبلاگ و شبکه های اجتماعی) ندارند، باید زمان زیادی را در بررسی و توسعه یک استراتژی دیجیتال صرف کنند.
دسترسی به اینترنت و محبوبیت گوشی های موبایل هوشمند راه جدیدی برای اتصال انسان ها خلق کرده است. مشتریان فقط در اینترنت جستجو نمی کنند، بلکه از قابلیت های تعاملی وب نظیر شبکه های اجتماعی، چت، وبلاگ، ایمیل و سایت های بررسی کسب و کارها (review sites) استفاده می کنند.
هرکسی می تواند یک نظر در TripAdvisor بنویسد یا یک مطلب در شبکه اجتماعی بگذارد و یا عکس های سفر را در Flicker بارگذاری کند. این یعنی کسب و کارهای مرتبط با سفر که وبسایت ندارند، باز هم می توانند هویت اینترنتی داشته باشند.
اینترنت با ایجاد ارتباطات و تعاملات انسانی میان کاربران، توازن قدرت بین شرکت و مصرف کنندگان را تغییر می دهد.
بخش دوم- سه دلیل ضرورت استفاده از اینترنت
اینترنت چشم انداز هر کاری را تغییر داده است. شبیه دیگر فناوری های جدید، اینترنت نیز برای ساده سازی و خودکارسازی فعالیت ها بوجود آمد.
چرا؟ برای اینکه انسان به اندازه فناوری قابل اعتماد نیست. ما نمی توانیم اسم مشتریان و آخرین قراردادی که با آنها بسته ایم را به یاد بیاوریم، پیدا کردن اسناد کاغذی کار بسیار سختی است، و این مشکل در کسب و کارهای گردشگری به شدت احساس می شود.
در اینجا به ۳ مزیت اینترنت برای کسب و کارها اشاره می کنیم:
۱. افراد بیشتری از حضور شما آگاه می شوند
اینترنت باعث می شود کسب و کار شما بیشتر در چشم باشد. با حضور آنلاین شانس بیشتری دارید که توسط افرادی که در جستجوی خدمات شما هستند، پیدا شوید. در واقع، در این روزها، اگر شما در گوگل جایگاهی ناشته باشید، بیشتر افراد از حضور شما هیچ اطلاعی نخواهند داشت. به همین خاطر است که همه به دنبال اتخاذ تاکتیک هایی برای بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) هستند.
کلمات کلیدی که در محتوای وبسایت خود انتخاب می کنید باید با کلمات کلیدی که مشتریان شما جستجو می کنند، متناسب باشد. گوگل بر اساس معیارهای پیچیده ای، صفحه ها را رتبه بندی می کند، اما مهمترین آن، کلمات کلیدی است.
۲. پیام خود را آسانتر می توانید پخش کنید
از دیگر مزایای فناوری اینترنت، سهولت برقرار ارتباط با مشتریان موجود و بالقوه می باشد. موقعیت جغرافیایی آژانس و زمان دیگر موضوع مهمی نمی باشد. نرم افزار های تحت وب شما را قادر می سازد که همه داده های مشتریان را دریک مکان داشته باشید، در نتیجه شما داده های کامل از مشتریان دارید و می دانید که چگونه باید به آنها رسیدگی کنید.
به جای اینکه پشت تلفن از مشتریان بپرسید که چه چیزی می خواهید، می توانید آنها را به وبسایت خود معرفی کنید تا بتوانند ویدئوها و عکس های توری که می خواهند تجربه کنند را ببینند.
۳. فرایند پرداخت سریعتر انجام می شود
ظهور درگاه های پرداخت آنلاین باعث شده است که عملیات پرداخت سریعتر انجام شود. سیستم های رزرواسیون آنلاین نیاز به چک کردن های احتیاطی امور مالی را کم کرده اند.
مشتریان ارزش بیشتری برای جستجوی شخصی، رزرو و پرداخت با چند کلیک ساده، نسبت به حضور خسته کننده در آژانس های مسافرتی قائلند.
بخش ۳- چرا شما به یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) احتیاج دارید
دلایل مختلفی که یک مجری تور آنلاین باید از یک سیستم مدیریت محتوا استفاده کند:
۱. برای صرفه جویی کردن به جای اینکه برای هر به روزرسانی از به یک طراح وب هزینه پرداخت کند.
۲. برای اینکه در صفحه اول جستجی گوگل ظاهر شوید.
۳. استفاده از سیستم مدیریت محتوا بسیار آسان و رایج است.
۴. شما سایت خود را به سرعت و به آسانی می توانید به روز رسانی کنید.
مدیریت محتوا به شما این امکان را می دهد تا بتوانید روال کاری، خلاقیت های نو و جدید، ابتکارها و همین طور اصلاحیات خود را کنترل و مدیریت کنید در کنار اینکه بتوانید مفاهیم و محتواهای مربوطه را به وبسایت اضافه کنید و به راحتی بتوانید آن را ارتقا دهید.
CMS در حقیقت ابزاری برای بازاریابی یک به یک است. این سیستم به وبسایت شما این امکان را می دهد که مطالب و تبلیغات خود را بر اساس ویژگی های خاص بازدید کنندگان طراحی و به روز رسانی کنید.
در این بخش به چند عاملی که در انتخاب صحیح CMS می بایست رعایت شود، اشاره می کنیم.
ارزیابی قیمت بر اساس عملکرد
آیا در قیمتی که می خواهید پرداخت کنید، ویژگی هایی دارد که برای نیاز های کسب و کار شما به اندازه کافی مفید و مؤثر هستند؟ هرچه ویژگی های بیشتری را اضافه کنید، سیستم مدیریت محتوای (CMS) شما گران تر خواهد بود. طراح سیستم مدیریت محتوای شما باید هزینه های شما را به جزئیات به شما بگوید تا بتواندی مخارج هر ماه را پیش بینی کنید. به یاد داشته باشید که هزینه های نگهداری را محاسبه کنید.
چقدر با ویژگی های مورد نظر شما هم راستا است

برای مثال:
• استفاده از آن چقدر برای شما و تیمتان آسان است؟
• چگونه امکان تعامل کاربران را با یکدیگر فراهم می کند؟
• در زمینه امنیت و دسترسی، چه کسی و در چه زمانی می تواند مطالب را منتشر کند؟ چه کسی می تواند به داشبورد شما دسترسی داشته باشد؟
بازگشت سرمایه را در نظر بگیرید
آیا شما با اعتماد به نفس می توانید بگویید که CMS در کسب کار شما ارزش سرمایه گذاری دارد؟ معروف ترین سیستم های مدیریت محتوا Wordpress، Drupal و Joomla می باشند.

بخش ۴- چگونه برای موفقیت وبسایت خود برنامه ریزی کنید
متأسفانه ایجاد یک وبسایت خوب، چیزی نیست که یک شبه اتفاق بیافتد. در یک دنیای کامل، مجریان تور باید امکان رزرو تمامی پروازها و هتل ها را فراهم کنند و مانند همه کارها در زندگی، موفقیت به شما هدیه داده نمی شود، در واقع زمان و تلاش زیادی در مرحله برنامه ریزی باید صرف شود.
قبل از اینکه شروع به ایجاد سایت خود بکنید باید مواردی را در نظر بگیرید:
مرحله ۱: تعریف اهداف
برنامه ریزی متفکرانه اولین مرحله برای داشتن یک وب سایت موفق می باشد. اولین چیزی که باید مشخش کنید اهداف سایت شماست.
ما روش آیدا (AIDA) را به شما پیشنهاد می کنیم:
توجه (Attention): چگونه صفحه اصلی سایت خود را به لحاظ بصری جذاب کنید؟ شما وقت بسیار کمی برای جلب توجه بازدید کنندگان دارید.
علاقه (Interest): چگونه تجربه کاربر را با طراحی زیبا همراه کنید تا باعث ماندگاری بازدید کننده در سایت شما شود؟
میل (Desire): چگونه با استفاده از کلمات و تصاویر مشتری را به تجربه ای که می فرشید، متمایل کنید؟
عمل (Action): چگونه از «دعوت به عمل» (دکمه ای که برای شروع فرایند خرید باید زده شود) برای رزروها و خرید های بیشتر استفاده کنید.
چیز دیگری که باید در ذهن داشته باشید، این است که بازدید کنندگان باهم فرق دارند. نیازها و انتظارات آنها متفاوت است. بعضی می خواهند وبسایت شما را از طریق موتورهای جستجو پیدا کنند، برخی دوست دارند مستقیماً URL صفحه مورد نظر خود را در نوارس آدرس وارد کنند. بر طرف کردن تمامی این نیازهای مختلف بسیار اهمیت دارد.
بنویسید
شفافیت بسیار مهم است. برای داشتن یک برنامه خوب باید به طور واضح بدانید که چه چیزی را می خواهید و چرا.

شناخت مبهم از چگونگی کارکرد وبسایتتان، برای شما مشکل ایجاد می کند. شما باید بتوانید اهداف خود را به طور واضح برای طراحان و برنامه نویسان وبسایت تشریح کنید، همچنین خودتان نیز نیاز دارید که گاهی به اهداف و برنامه های خود رجوع و آنها را چک و مرور کنید. زمانی را کنار بگذارید، بنشینید و در فضای آرامی به سؤالات زیر پاسخ دهید:
۱. مفهوم: ارتباط بین هدف، برند و مخاطبان مورد نظر شما

۲. محتوا: لغاتی که استفاده و تصاویر و ویدئوهایی که آپلود می کنید.
۳. مسیریابی: چقدر برای بازدید کنندگان آسان است که راه خود را در وبسایت شما پیدا کنند، و این با طراحی واضح منوها و مسیرها میسر می شود.
۴. طراحی: ویژگی های بصری نظیر دکمه ها، عکس ها و قالبی که ظاهر سایت شما را جذاب می کند. برای لوگوی وبسایت خود در هر صفحه وبسایت جای کافی و مشخصی بگذارید، زیرا هویت شرکت شما می باشد.
۵. کارایی بازاریابی: روش های که از طریق آن ها بازدید کنندگان را به خریداران تبدیل می کنید، مثلاً دکمه های دعوت به عمل، فرم های ثبت نام و عضویت در خبرنامه .
صفحه اصلی وبسایت باید به گونه ای طراحی شود که با یک نگاه به شما بگوید که برای برطرف کردن نیازتان کدام دکمه یا منو را انتخاب کنید.
مرحله ۲: تعریف موفقیت
مرحله بعد چگونگی اندازه گیری عملکرد و میزان دستیابی به اهداف تعیین شده است. از شاخص های کلیدی عملکرد (KPA) به عنوان الگوی موفقیت استفاده کنید. برخی از این شاخص ها در زیر آمده است:
• تعداد بازدید کنندگان از وبسایت (چند نفر از وبسایت شما بازدید کرده اند)
• درصد بازدید کنندگانی که عمل مورد نظر شما را انجام داده اند (این عمل ممکن است پر کردن فرم سفارش، پر کردن فرم عضویت و یا ایمیل زدن برای گرفتن اطلاعات بیشتر)
• درصد کسانی تبدیل به مشتری شده اند (چند درصد از درخواست ها و سفارش ها تبدیل به خرید یا رزرو می شود)
با داشتن شاخص های کلیدی عملکرد، می توانید استراتژهای مختلف را امتحان کنید و کارایی هریک از آنها را بسنجید. موفقیت با آسانی بدست نمی آید، خصوصاً در مورد کسب و کار آنلاین که گزینه های زیادی برای جلب توجه مشتری بالقوه شما رقابت می کنند.

مطالب مرتبط

همه چیز درباره رومینگ رایتل

دره رنگین کمان | جاذبه ای خیره کننده در دل جزیره هرمز

راهنمای فعال سازی و غیرفعال سازی رومینگ آپتل