راهکارهایی از انتخاب تا جهش شغلی
در این مطلب سه گام برای قانع کردن مدیر کارگزینی در مورد اینکه شما بهترین گزینه برای شغل مد نظر هستید، ارائه شده است. پس لطفا آن را مطالعه کرده و دستورات را به کار ببندید. در ادامه با الی گشت همراه باشید.
مطالب مرتبط: چگونه یک شغل خوب پیدا کنیم؟ چگونه مدیر باهوشی باشیم
۱) بدانید که چه درخواست میکنید
هر چقدر در مصاحبههای بیشتری شرکت میکنید، اما هنوز رفتار خود را عوض نکنید و همان اشتباهات را بارها و بارها تکرار میکنید: وارد میشوید و احتمالا دست میدهید، به بدیهیترین سوالات جواب داده و شاید حتی یک لباس را سر هر مصاحبه به تن میکنید. اگر این روند برای شما به یک روال عادی تبدیل شده باشد، حالا ببینید که این فرآیند برای مدیر کارگزینی چقدر عادی شده است. همانطور که ذکر شد، الان موقع آن است که افکارتان را برای متفاوت بودن جمع و جور کنید.
نباید از خاطر ببرید هرچند مصاحبهها میتوانند همانند باشند، ولی مشاغل و محیطهای کاری با هم تفاوت داشته و هر یک منحصربه فرد هستند. اگر میخواهید شغلی (حالا هر شغلی) را بهدست آورید، باید ابتدا نگرش، چشم انداز و پاسخهای خود را برای آن شغل x یکی کرده و آماده داشته باشید.
حداقل یک ساعت از زندگیتان را به تحقیق در مورد شرکتی که قصد دارید برای مصاحبه به آن مراجعه کنید، اختصاص دهید. با استفاده از اینترنت، به راحتی و در یک چشم بر زدن میتوانید به حجم انبوهی از اطلاعات دست پیدا کنید. آنچه را در این تحقیقات به دست آوردهاید، در طول مصاحبه به بحثهای ظریف راجع به سیر تکامل شرکت، ماموریت و رسالت آن و اینکه چگونه با اهداف آینده آن مطابقت داشته، وارد شوید.
۲) تدوین یک رزومه مناسب
شما قطعا یک رزومه استاندارد با هدف استاندارد دارید. ولی آیا فهمیدهاید مدیر کارگزینی شما در مقابل خود با چه چیزی روبهرو است؟ انبوهی از رزومههایی که احتمالا دقیقا مشابه رزومه شما هستند! با اندک تلاش بیشتر و صرف زمان جهت خرج کردن اندکی خلاقیت برای رزومهتان پیش از مصاحبه، شما نهتنها میتوانید خود را از باقی درخواستدهندگان متمایز کنید، بلکه همچنین میتوانید تصویری قابل قبول برای گرفتن آن سمت و موقعیت شغلی از خود در مقابل مدیر کارگزینی ارائه دهید.
پیش از مصاحبه بعدی، رزومه خود را باز کرده و نکات مهم و متناسب با شغل جدید درخواستیتان را بر اساس تجارب شغلی که از پیش فهرست کردهاید به آن بیافزایید.
همانطور که این جملات را نوشته، نکات اختصاصی و متناسب با شغلی را که میخواهید برای آن درخواست بدهید نیز اعمال کنید.
پا را یک گام فراتر گذاشته و نکاتی را برای برجسته ساختن این خطوط اضافه کرده و نسخهای جدید از رزومهتان را ارائه دهید. نه تنها خطوط اضافه شرایط را برای تجدید نظر راجع به مشاغل «غیرمرتبط» و تاثیر آنها فراهم میکند، بلکه نقطه عطفی را برای شما و مصاحبهگرتان فراهم میسازند.
۳) فراهم ساختن نقشه راه
با این اوصاف، زمانی که برای انجام مصاحبه بعدیتان میروید، باید با نگرش مثبت، مشتاقانه، لبخندی بر لب و رزومهای جدید وارد اتاق مصاحبه شوید. پس تنها راهی که میتوانید مدیر کارگزینی را مجذوب کنید که بهترین گزینه ممکن هستید این است که تفاوت خود را به نحوی کاملا مثبت به نمایش بگذارید. چگونه میتوانید این تفاوت را عملی سازید؟ یک نقشه راه فراهم کنید.
بین توصیف شغلی ارائه شده و تحقیقاتی که شما قبلا راجع به شرکت انجام دادهاید، شاید بتوانید حوزههایی را یافته که قادر به بهبود آنها باشید. این را بدانید؛ همه چیز به خلاقیت شما و ابتکار عملتان وابسته است. هیچ مدیر کارگزینی دست شما را نمیگیرد تا برای گرفتن شغل مد نظر شما را قانع کند. بلکه این شما هستید که باید این کار را انجام دهید.