با این خصوصیات، سرمایه گذاران را به سمت خود بکشانید

ارتقای کسب و کار

رشد کسب و کارتان بدون این ویژگی ها امکان پذیر نیست

شاید شما هم به این موضوع اعتقاد داشته باشید که هیچ شرکتی بصورت اتفاقی به موفقیت های چشمگیر دست پیدا نمی کند. این گونه جهش ها نیازمند آشنایی با خصوصیات اخلاقی مفید و ارتقای آنهاست. اما تا حالا با خودتان فکر کرده اید که چه خصوصیاتی، بعضی کارآفرینان را تا به این حد، موفق کرده است؟ کارآفرینان بزرگی مثل uber، pinterest و … از خصوصیات اخلاقی مشترکی بهره می برند که بصورت ذاتی در آنها وجود نداشته، بلکه با کار و تلاش به آنها رسیده اند. سرمایه گذاران، پول خود را بر روی افرادی با ویژگی های شخصیتی خاصی خرج می کنند که تضمین کننده موفقیت آنهاست. با الی گشت همراه باشید تا ۵ مورد از این ویژگی ها را بشناسید.

۱- تحمل سختی‌ها

مطالب مرتبط:
نوآوری در کسب و کار ها چطور خواهد بود؟
ایده هایی برای کسب و کار با اهداف بشردوستانه

استارتاپ‌ها دارای سختی‌های بسیار زیادی هستند که بنیان‌گذاران باید روزانه تلاش زیادی برای از بین بردن آن‌ها انجام دهند. درواقع تحمل کردن سختی یکی از ویژگی‌های اصلی موفقیت همه‌ی فعالیت‌های کارآفرینی است. پس بی‌دلیل نیست که سرمایه‌گذاران برای انتخاب استارتاپ به این ویژگی در کارآفرینان دقت می‌کنند و به دنبال افرادی هستند که بتوانند دیوار سختی‌ها را خراب و از آن عبور کنند.

۲- شور و اشتیاق

انگیزه داشتن دلیل اصلی برای تحمل کردن سختی‌ها است. چرا یک کارآفرین بر حل کردن یک مشکل تمرکز می‌کند؟ دلیل انجام چنین کاری، احتمالا داشتن آرزوهایی مانند به ثروت رسیدن یا معروف شدن است. از آنجایی که مسیر موفقیت در استارتاپ بسیار پرپیچ‌وخم است، احتمال کم شدن شور و اشتیاق کارآفرینان برای ادامه‌ی مسیر وجود دارد. بعضی از سرمایه‌گذاران به دنبال کارآفرینانی هستند که سعی دارند ابتدا یک مشکل شخصی را در خودشان حل کنند. معمولا زمانی که فردی در مورد یک موضوعی شور و اشتیاق داشته باشد، راحت‌تر می‌تواند مشکلات مرتبط با آن را حل کند.

۳- فروتنی و اعتمادبه‌نفس

شاید این ۲ ویژگی کمی متناقض به نظر برسند؛ اما بنیان‌گذاران به دنبال افرادی هستند که ویژگی‌های اعتمادبه‌نفس و فروتنی را یکجا داشته باشند. تغییر دادن وضعیت موجود به اعتقاد و پایداری کارآفرین احتیاج دارد تا بتواند از طرف سرمایه‌گذاران، مشتری‌ها و کارمندان مورد قبول واقع شود. از طرفی توانایی گوش دادن و تغییر کردن برای پاسخگو بودن در چالش‌های موجود نیز ضروری است. از همین رو سرمایه‌گذاران به دنبال جسارت در کارآفرینان هستند و ترجیح می‌دهند این افراد علاوه بر اعتمادبه‌نفس، فروتنی داشته باشند و همیشه در حال سؤال پرسیدن باشند.

۴- داشتن تفکر واضح

مسیر بین یک مشکل و راه‌حل، یک خط مستقیم است که کارآفرین برای پیمودن آن باید دانش کافی داشته باشد و به‌طور مؤثر با دیگران ارتباط برقرار کند. درواقع می‌توان گفت داشتن دانش و اطلاعات برای حل مسائل یک موضوع حیاتی است؛ اما اگر این مسائل به‌خوبی بیان نشوند، نشان می‌دهند که آن فرد توانایی لازم برای حل کردن آن‌ها را ندارد. سرمایه‌گذاران معتقدند بهترین کارآفرینان افرادی هستند که در زمینه‌ی صنعت فعالیت خود مطالعات دقیق دارند و با اصول کارآفرینی آشنا هستند. آن‌ها بر فهمیدن تمام نکات به‌طور دقیق تمرکز می‌کنند و این کار تنها با داشتن تفکر واضح انجام خواهد شد.

۵- حس کنجکاوی

یکی از مهم‌ترین بخش‌های بروز نوآوری در زمینه‌ی کسب‌وکار، فکر کردن در مورد «اگر»ها است. پرسیدن چنین سؤال‌هایی و پاسخ دادن به آن‌ها برای ارائه‌ی نوآوری بسیار مهم است؛ اما باید با رویکردهای پیشگیرانه ترکیب شود تا بتواند مشکلات را حل کند. این موضوع نیازمند حس کنجکاوی است تا فرد کارآفرین بتواند ایده‌های جدید برای حل مشکلات ارائه دهد. سرمایه‌گذاران به دنبال افرادی هستند که محصولشان، رفتارهای جدیدی از مصرف‌کنندگان را هدف قرار داده است. عرضه کردن چنین محصولاتی نیازمند احساس کنجکاوی در مورد چرایی و چگونگی بروز رفتارهای جدید است.

مطالب مرتبط

معرفی استادیوم های شهر ازمیر

سفری به گذشته در جزیره کیش با گردش در روستای باغو

همه چیز درباره اجاره ماشین در ازمیر