با ایمیل مارکتینگ تبلیغات خود را متحول کنید!

ایمیل مارکتینگ

استفاده از راهکارهای نوین تبلیغاتی

پیش از اینکه بخواهیم ایده برنامه های تبلیغاتی را طراحی یا پیاده سازی کنیم باید به سوالات ذهنی خود پاسخ دهیم.

سوالاتی در خصوص اهداف راه اندازی کمپین های تبلیغاتی، چگونگی پیاده سازی آن، میزان شکست یا پیروزی مان در این مسیر نمونه ای از آنهاست.

ایمیل مارکتینگ یکی از ابزارهای ارزشمندی است که در کمپین‌های تبلیغاتی در فضای مجازی به کار برده می‌شود؛ اما اشتباهات بسیاری در طراحی و اجرای کمپین‌های تبلیغاتی اتفاق می افتد که درنهایت باعث می‌شود مدیران از میزان اثربخشی کمپین‌های تبلیغاتی خود رضایت نداشته باشند. در ادامه با الی گشت همراه باشید.

برای اینکه ایمیل مارکتینگ بتواند یاری رسان در موفقیت شما باشد، بهتر است عوامل زیر را در کمپین تبلیغاتی خود در نظر بگیرید:

مطالب مرتبط:
مزایا و روش های تبلیغات اینترنتی
تبلیغات اینترنتی به چه منظوری انجام می شود؟
  • هنگامی که آدرس ایمیل افراد مختلف را دریافت می کنید، حداقل اطلاعات را از آنها بگیرید. اگر فقط ایمیل کافی است، نام و نام خانوادگی را نپرسید. اگر ایمیل و نام خانوادگی کافی است، سطح تحصیلات را جویا نشوید. در فضای آنلاین، زمانی که کاربران می‌بینند باید حجم زیادی از اطلاعات شخصی خود را وارد کنند، از ثبت ‌نام کردن در فهرست‌ها منصرف می‌شوند.
  • پیشنهاد می‌شود حداقل ۷۰ درصد محتوای ایمیلی که برای مخاطب ارسال می‌کنید آموزشی و ارزشمند باشد. کمتر از ۳۰ درصد از محتوای ایمیل شما می‌تواند از جنس تبلیغاتی باشد. این نوع ساختار در ایمیل، مخاطب را به دریافت و بازکردن و مطالعه کردن ایمیل‌های بعدی شما، بیشتر از پیش ترغیب می‌ کند.
  • بیشترین موفقیت برای کمپین ایمیل مارکتینگ، زمانی است که دریافت‌کننده ایمیل، خودش با ثبت آدرس ایمیل، تقاضای دریافت ایمیل کرده باشد. اثر یک لیست ایمیل دو هزار نفری که به رضایت خود، نام و آدرس ایمیلشان را در فهرست ایمیل‌های شما به ثبت برسانند به احتمال زیاد بیشتر از ارسال ایمیل کورکورانه به یک فهرست صدهزار نفری است. این نوع بازاریابی را Permission Marketing (بازاریابی برای کسانی که قبلا به ما برای تبلیغات و بازاریابی مجوز داده‌اند) می‌نامند.
  • اگر محتوای ایمیل شما طول و دراز دارد، آن را عنوان ‌بندی کرده و با استفاده از هایپرلینک، اجازه دهید که خواننده مستقیم و سریع سراغ قسمت مورد علاقه خود برود.
  • روشی بسیار سریع و ساده و در دسترس برای حذف شدن (Unsubscribe) در نظر بگیرید. هر یک از اعضای فهرست شما باید بتواند در هر لحظه‌ای که اراده کرد نام خود را از فهرست حذف کند. در زمان حذف به اجبار توضیحات اضافی نخواهید: چرا نام خود را حذف کردی؟ مشکل چه بود؟ بعدا دیگر قصد نداری ایمیل‌های ما را دریافت کنی؟ واقعا مطمئنی که می‌خواهی از فهرست ما حذف شوی؟
  • خط ‌مشی مشخصی برای حفظ آدرس و مشخصات کاربران داشته باشید. در ایمیل‌های خود همیشه اشاره کنید که اطلاعات کاربران برای شما اهمیت دارد و از این اطلاعات تحت هیچ شرایطی سوءاستفاده نمی‌شود.
  • موفق‌ترین ایمیل، ایمیلی است که آنقدر برای مخاطب مفید و جذاب باشد که آن را برای دوستان خود هم بفرستد. اگر اطمینان دارید که توانسته‌اید چنین ایمیلی تنظیم کنید، می‌توانید در داخل ایمیل خود بنویسید: «اگر این ایمیل مستقیما برای شما ارسال نشده، با ثبت‌نام در سایت … می‌توانید ایمیل‌های ما را به صورت مستقیم دریافت کنید.»
  • باید مسیری وجود داشته باشد که دریافت‌کنندگان ایمیل، در پاسخ به آن، بتوانند سوالات خود را بپرسند. ایمیل مارکتینگ یک ابزار تعاملی است و باید مسیر دو طرفه گفت ‌وگو و ارتباط در آن باز باشد. برخی از شرکت‌ها و سازمان‌ها ایمیل را به مثابه تراکت تبلیغاتی می‌بینند.
  • تعداد ایمیل‌های شما نباید زیاد باشد. بیشتر از یک یا دو ایمیل در هفته توصیه نمی‌شود. اگر محتوای آموزنده ایمیل‌های شما کم است و فقط جنبه تبلیغی دارد، حتی ماهی یک ایمیل هم می‌تواند به آزار گیرندگان منجر شود.
  • عنوان ایمیل شما باید کاملا با محتوای ایمیل شما تطبیق داشته باشد. از لغت‌هایی مثل «پیشنهاد استثنایی»، «امکانات‌رایگان»، «بهترین …»، «کامل‌ترین…» و… خودداری کنید. اینها صفت‌ها و ادعاهایی است که مخاطب باید با تحلیل خود در مورد آنها به نتیجه برسد. این نوع عنوان ‌بندی به شکلی مخاطب را ساده‌لوح فرض می‌کند.

علاوه‌بر نکات فوق، ازیاد نبرید که اگر کمپین تبلیغاتی شما به صورت مجموعه‌ای از ایمیل‌های سریالی انجام می‌شود، بعد از هر ارسال، حتما نتایج را تحلیل کنید و براساس آن، ایمیل‌های آینده خود را تنظیم یا اصلاح کنید. تحلیل بازخوردهای هر مرحله از تبلیغ، از عوامل موثر در موفقیت یک کمپین تبلیغاتی تلقی می‌شود.

مطالب مرتبط

همه چیز درباره رومینگ رایتل

دره رنگین کمان | جاذبه ای خیره کننده در دل جزیره هرمز

راهنمای فعال سازی و غیرفعال سازی رومینگ آپتل