نقش روابط مناسب در توسعه کسب و کار(بخش اول)

روابط در کسب و کار

در عصر دیجیتال امروز، ارتباطات به شکل ‌های مختلف در جریان است اما توانایی برقراری ارتباطاتی شفاف همچنان از اهمیت خاصی برخوردار است. جدا از راه و روش های رابطه ای و تعاملی علت های زیادی برای اینکه بتوان ارتباطات شغلی و سازمانی را ایجاد کرد نیز در میان هست. در ادامه با الی گشت همراه باشید.

ادامه مطلب:
کارمندان با انرژی، سازمان های موفق می سازند
برای مدیرانی که به دنبال موفقیت هستند

وحدت: سازمانی که به دنبال برقراری تعاملی قدرتمند با مجموعه های اقتصادی است یک سازمان یکپارچه به حساب می آید. اعضای تیم اهداف مشترکی داشته و همه از سهم مشترک همکاران و  اعضای تیم در نیل به هدف آگاهند. با حفظ ارتباطات به صورت درست و هدفمند، به سادگی می ‌توان اتحاد را حفظ کرده و به فعالیت مشترک ادامه داد. این روش در تلقین فضای همکاری اثرگذار است و از حرکت ‌ها و ایده‌ های شخصی کارمندان کارآیی بیشتری دارد. هر سازمانی چشم‌ انداز روشنی برای کسب موفقیت در نظر دارد که از راه تعامل و ارتباط در تمام مجموعه فراگیر می شود. بنابریان محیط کار سلامت و سرزنده  است که در آن فعالیت ‌های شغلی به طرز کارآمد انجام می ‌گیرد و احتمال شناسایی استعدادها افزایش می یابد.

بازخورد: با تاکید بر ارتباطات امکان ایجاد محیطی فراهم می‌شود که در راستای آن همه افراد با احساس آرامش با یکدیگر صحبت کرده، در محیط کسب ‌و کار کارمندان با اعتماد به نفس بیشتری ایده ‌های شخصی را در ارتباط با فرآیند کار و حتی نحوه مدیریت سازمان مطرح می‌ کنند .ارتباطات زمانی از کیفیت لازم برخوردار است که به صورت یک طرفه نباشد.

بهبود روابط با مشتری: هیچ‌ مجموعه ای بدون همکاری و مشارکت مشتری به موفقیت نمی رسد و هر بنگاه اقتصادی با هدف خدمت رسانی به مشتری به فعالیت خود ادامه می ‌دهد. برقراری ارتباطات با مشتری به اندازه ارتباطات سازمانی اهمیت دارد. خوشبختانه امروزه این امر در سایه روش ‌ها و فناوری های مختلف به راحتی انجام می شود. مهم نیست به چه روشی با مشتریان خود در ارتباط هستید، حفظ ارتباطات به صورت منظم و مستمر سازمان را به مشتریانی که حاضر به پرداخت پول برای محصولات و خدمات آن هستند نزدیک می ‌کند. همچنین، این نوع ارتباط به خشنودی مشتریان می انجامد، چرا که آن ها قادر هستند به ‌راحتی نیاز‌های خود را مطرح کرده و پیشنهادهایی را در خصوص حل آن بدهند. درصورتی که مشتریان شما این اطمینان را داشته باشند که پیشنهاد آنها به صورت کاربردی اجرا می‌ شود، سازمان به سودآوری چشمگیری می رسد.

ارتباطات با مشتری تنها در بخش فروش کارآیی ندارد. برقراری ارتباطات برای ارائه خدمات بهتر به مشتریان نیز ضرورت دارد. حتی اگر بهترین خدمات را به مشتریان بدهید، همواره به دلایل متعددی راضی نیستند، اما در صورتی که قادر به برقراری ارتباط با آن ها و مطرح کردن دغدغه ‌های سازمان برای آن ها باشید می ‌توانید هر وضعیت نامناسبی را به تجربه ‌ای شیرین تبدیل کنید. مشتریان ناراضی به طور حتم تجربه های بد خود را با سازمان در میان می گذارند. با برقراری ارتباطات شفاف با آنان سازمان شما قادر به ارائه بهترین خدمات ممکن است و این یکی از عناصر کلیدی در برقراری روابط با مشتری به حساب می آید.

مطالب مرتبط

همه چیز درباره رومینگ رایتل

دره رنگین کمان | جاذبه ای خیره کننده در دل جزیره هرمز

راهنمای فعال سازی و غیرفعال سازی رومینگ آپتل