وبینار را در واقع می توان همان سمینار نامید منتها شاید خلاقانه تر و به صورت مجازی.
به طوریکه شما با وبینار می توانید دسترسی خود را به افرادی که می تواند این سمینار برایشان از ارزش و اهمیت بالایی برخوردار است، گسترش دهید. به بیان دیگر شما یادگیری همه جانبه تری را با برگزاری یک وبینار باب میکنید.
برهمین اساس، امروزه سخنرانان و شرکتکنندگان در یک سمینار، به جای سفر کردن میتوانند تنها با یک کلیک در اتاق کنفرانس مجازی دور هم جمع شوند. وبینار که از کنار هم قرار دادن «سمینار» و «وب» ساخته شده، سمیناری است که با هزینههایی به مراتب کمتر قابل برنامهریزی و اجرا است. شرکتهای متوسط تر به این وسیله مخاطبان بسیاری یافته، شرکتهای بزرگتر میتوانند برای کارمندان خود در هر کشوری در گوشه و کنار جهان دورههای آموزشی برگزار کرده، حتی برای معرفی یک محصول جدید یا برگزاری جلسات بازاریابی و کنفرانسهای خبری، وبینارها کار را بسیار آسان میکند. در ادامه با الی گشت همراه باشید.
مطالب مرتبط: روش هایی تاثیرگذار در مسیر برنامههای تبلیغاتی شما چگونه رسانههای اجتماعی به کسب و کار ما کمک میکنند؟
مدیر فروش شرکت تجهیزات پزشکی ایمپلنت بگو (Bego) در این باره بیان میکند: «در حرفه ما تکنیک ها از اهمیت ویژهای برخوردار است. بدون دسترسی به اینترنت ما هرگز نمیتوانستیم روشها و متدهای جدید را به متخصصانمان در محل کار خود در آسیا، آمریکا و اروپا آموزش دهیم.»
هرکس که قصد برگزاری یک دوره آموزشی آنلاین را داشته باشد، کافی است یکی از نرمافزارهای شرکتهای ارائه دهنده خدمات وب کنفرانس را تهیه کند، مانند Citrix, Cisco WebEx, Spreed, FastViewer یا ClickMeeting. پس از آن، وبینار حالت خاصی از وبکنفرانس است. برای شرکتها امکان آزمایش رایگان برنامه وجود دارد تا بتوانند نرمافزار مناسب خود را انتخاب کنند
در تمام دورههای آنلاین، شرکتکنندگان به طور زنده در سمینار حضور دارند. تصویر سخنرانان از طریق دوربینها در اختیارشان قرار داده میشود و به این ترتیب میتوانند حرکات و حالتهای چهره آنها را دنبال کنند. صدا از طریق تلفن یا سرویس VoIP (تلفن اینترنتی) منتقل میشود. در طول یک جلسه آنلاین، مدیر جلسه درصورت لزوم میتواند از طریق چت با یک یا چند شرکت کننده پیغامی را رد و بدل کرده، بدون اینکه سایر شرکتکنندگان آن را مشاهده کنند.
در کنار صفحه چت، ابزارهای کاری دیگری چون «اشتراکگذاری صفحه کامپیوتر»، «وایت بورد»، «بالا بردن دست برای سوال» یا «تشویق» پس از تعویض سخنرانان وجود دارد، ضمن اینکه هر سخنران میتواند مطالب خود را برای استفاده سایرین به آنها بدهد.
امنیت وبینارها از نظر ارائه دهندگان خدمات آنلاین مورد غفلت قرار نگرفته است: اطلاعات ثبت نام و تاریخ های جلسه و… توسط سرویسهای رمزنگاری محافظت میشوند. در آموزشگاههای آنلاین پروتکل خاصی وجود ندارد، بسته به نظر برگزارکنندگان دوره، شرکتکنندگان میتوانند کلاسها را ضبط کرده و بعدا در آرامش دوباره آن را مشاهده می کنند.
شرکتکنندگان دورهها نیاز به نصب نرم افزار خاصی ندارند، تنها باید به اینترنت دسترسی داشته و به وسیلهای برای استفاده از آن! این دورهها میتوانند در هر کجا قابل پیگیری باشند: در کامپیوتر دفتر، در راه با تبلت یا تلفن هوشمند، در خانه در لپتاپ و خلاصه در هر جا و در هر قارهای. به این وسیله برگزاری دورههای آموزشی برای شرکتها نهتنها بسیار موثرتر است ، بلکه هزینههای سفر و اقامت نیز بهشدت کم میشود، از آنجا که نه کسی ماشینی رانده و نه هواپیما سوار میشود، تولید گاز CO2 نیز کاهش پیدا میکند. در برگزاری دورههای آنلاین به تنها نکتهای که باید بسیار دقت کرد، انتخاب ساعت برگزاری است. برای شرکتهایی که در هر کجای دنیا دفتری دارند، این گزینه بسیار اهمیت دارد. مدیر فروش شرکت بگو میگوید: «ما برای اینکه تمامی همکارانمان بتوانند از دورهها استفاده کنند، معمولا زمان شروع دوره را در اروپا ظهر انتخاب میکنیم، به این ترتیب همکاران آمریکایی صبح زود و همکاران آسیایی آخر وقت روز کاری میتوانند در کلاسها شرکت داشته باشند.»
۱ نظرات
سلام من از اسکار روم استفاده کردم خیلی راضیم
skyroom.ir