شرکت خود را با این ۱۰ روش از بحران خارج کنید

شیوه هایی برای حل بحران شرکت ها

حل بحران های شرکت

در این مطلب به  ۱۰ روش اشاره شده است که با عمل کردن بدان شرکت‌ ها از مسیر پیشرفت عقب‌ مانده اند. برهمین اساس نیاز دارند برای  تحول درون مجموعه خود آن را تغییر دهند. با الی گشت همراه باشید تا بیشتر با این بحران ها آشنا شویم.

مطالب مرتبط:
مدیریت زمان و افزایش کارایی
کارمندان توانمند چه محیطی را می پسندند

۱. دیدگاه ‌های قبلی خود را در مورد یک شرکت بحران ‌زده دور بریزید

ارائه یک تعریف عملی از شرکتی که دچار مشکل و بحران شده، غیرممکن است و اینکه فکر کنید شما چنین تعریفی را برای شرکت خودتان دارید، حتی می ‌تواند خطرناک باشد. کمتر پیش می‌ آید که یک بحران تنها از یک یا دو عامل مشخص شده در این شکل به وجود آید، بلکه ترکیبی از عوامل متعدد همراه با دیگر فاکتور های خارجی، سازمان را به دردسر می ‌اندازد.

۲. از هیات‌مدیره انتظار بیشتری داشته‌باشید

جذابیت نقش هیات‌مدیره در این است که به اندازه کافی از شرکت دور می ‌ماند تا بتواند از دور نگاه دقیقی بر تمامی جزئیات داشته باشد. مدیران همواره با هیات ‌مدیره شرکت مانند اعضایی که به ناچار باید آنها را تحمل کنند رفتار می‌کنند، اما چنین رویکردی وقتی شرکت در آستانه یک بحران قرار می ‌گیرد، نقش هیات‌مدیره را به عنوان یک سیستم اعلام خطر به موقع کمرنگ می‌ کند.

۳. خودتان را به انتقاد از طرح ‌تان مجبور کنید

بزرگ ‌ترین کاری که برای جلوگیری از بروز آشفتگی و بحران در سازمان می ‌توانید انجام دهید این است که در فواصل معین طرح ‌های کسب‌وکار را باز بینی کنید. وقتی طرح‌ ها را درست می‌ کنید، چه در ابتدای سال باشد یا در شروع یک چرخه سه ساله، سعی کنید نقاط حساسی در آن ایجاد کنید.

۴. بر نقدینگی متمرکز شوید

یک تحول موفق در سود دهی در یک چیز خلاصه می ‌شود و آن تمرکز بر نقدینگی و بازگشت سرمایه است. این یعنی کسب ‌و کار را به عامل اصلی موفقیت برگردانیم. آیا شرکت پول ساز است یا در حال نابود کردن سرمایه است؟ و حتی به‌طور اخص تر، کدام سرمایه‌گذاری ‌ها در کسب ‌و کار پول در می آورند و یا نه؟ ترجیح می‌دهم مانند فردی که به عنوان نمونه یک فروشگاه محلی را اداره می‌ کند، به این شرایط فکر کنم. در این صورت، باید سوالاتی اساسی بپرسم، مانند اینکه آیا در صندوق فروشگاه نقدینگی کافی برای پرداخت قبض ها وجود دارد یا اینکه با سرمایه‌ گذاری در یک ماشین حمل ‌و نقل کالا چقدر می‌ توانم درآمد داشته باشم؟ وقتی کسب ‌وکاری را به این عناصر اولیه بر می ‌گردانید، اقداماتی که برای بازگشت به مسیر پیشرفت باید انجام دهید، به طور کامل روشن می ‌شوند.

۵. یک داستان تغییر بزرگ ایجاد کنید

شرکت‌هایی که به بحران دچار می‌شوند به اندازه کافی بر خلق یک داستان تحول که هر کسی از آن سر در بیاورد، تمرکز نمی ‌کنند.

۶. با اقدامات کوتاه‌مدت، شرایط پذیرش تغییر را ایجاد کنید

بیشتر مدیران تمایل دارند برای تغییر مسیر یک شرکت به سوی موفقیت، کل تمرکز و منابع خود را به سه یا چهار اقدام اساسی اختصاص دهند. این می‌تواند یک رویکرد پر ریسک باشد. با اینکه این اقدامات ضروری هستند، اما زمان و تلاش زیادی را صرف می‌ کنند و همیشه هم نتیجه ‌بخش نیستند.

۷. با هر تحولی مثل بحران رفتار کنید

اگر ذهنیت‌ تان متوجه بحران نباشد واکنش به تغییرات همیشه ثابت خواهد بود: باید از ریسک جلوگیری کرد و سود آوری اولویت باشد.

۸. طرح‌ های تشویقی سابق را دور بریزید

مشوق ‌های مدیریتی بیش از هر ابزار دیگری در یک تحول نادیده گرفته می‌ شوند. در شرکت‌هایی که ثبات بیشتری دارند، طرح‌های تشویقی کوتاه ‌مدت می‌تواند مجموعه پیچیده‌ای از اهدافی که با امنیت مرتبط هستند، عملکرد مالی و توسعه شخصی باشند. طرح‌ های قدیمی را دور بریزید و به مدیران مشوق‌ هایی ارائه کنید که کاملا به کاری که از آنها انتظار دارید، مرتبط است. آیا می‌خواهید از قیمت‌ گذاری جدید، ۱۰ میلیون دلار به دست آورید؟ پس بخشی از آنها را به‌عنوان پاداش پرسنل بخش فروش در نظر بگیرید.

۹. یک یا دو عضو ارشد را تغییر دهید

بیشتر تحولات موفق مستلزم تغییر یک یا دو عضو ارشد تیم است. این موضوع فقط به مدیران «بد» مربوط نیست. این یک واقعیت است که برخی مدیران باید مدتی از موقعیت مدیریتی خود پایین بیایند و بیشتر مواقع، آنها نمی ‌توانند ذهنیت خود را برای ایجاد تحولات بنیادین در شرکت تغییر دهند.

۱۰. افراد با استعداد را یافته یا حفظ کنید

به جز تیم مدیریتی، دو گروه افراد اهمیت دارند. گروه اول، افرادی‌ که دانش سازمانی دارند. آنها بیشتر اوقات کج‌ خلق و نسبت به عملکرد شرکت گلایه دارند. اما به این افراد که حقایق تلخ را بیان می ‌کنند، احتیاج دارید. گروه دوم، استعدادهایی هستند که هنگام تحولات اساسی خود را نشان می‌دهند.

مطالب مرتبط

همه چیز درباره رومینگ رایتل

دره رنگین کمان | جاذبه ای خیره کننده در دل جزیره هرمز

راهنمای فعال سازی و غیرفعال سازی رومینگ آپتل