یکی از اصلی ترین و مهمترین روشهای پیدا کردن اطلاعات مورد نیاز هر شخصی در فضای اینترنتی استفاده از سرچ گوگل است.
البته این نحوه یافتن اطلاعات مزایا و معایبی هم دارد، که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد. یکی از معایبی که این روش جستجوی اطلاعات را تهدید می کند و ماهیت اینترنت را تحت الشعاع قرار می دهد، عدم شناسایی یا ایندکس نشدن کامل اطلاعات ورودی به فضای اینترنتی است. حال اینکه با بزرگ شدن این سیاه چاله های لینترنتی مشکلات آن هم بزرگ تر خواهد شد. در ادامه با الی گشت همراه باشید.
مطالب مرتبط: اعداد و ارقام داده های اینترنت اشیا، فاصله زیادی با واقعیت دارد در اینترنت چطور به جواب برسیم!؟
سیاه چاله چیست؟
در واقع سیاه چاله های اطلاعاتی، عدم شناسایی و دسترسی موتورهای جستجو همچون گوگل به اطلاعاتی است که کاربران در فضای اینترنتی منتشر کرده اند و کم کم ضرر آن بر دوش این کمپانی ها سنگینی خواهد کرد. این ها همان اطلاعاتی است که موتورهای جستجو، وب سایت ها، اپلیکیشن ها بصورت تک صفحه ای قرار گرفته اند.
اپلیکیشن: با تولید روزمره گوشی های هوشمند، حس نیاز به شبکه های اجتماعی گسترده تر شده است. مشکل اساسی استفاده از این اپلیکیشن ها جدا بودن اطلاعاتشان از محتوای قابل جستجوی اینترنت است.
شبکه های اجتماعی: شبکههای اجتماعی نفوذ گستردهای در فضای وب دارند، بهطوریکه بر اساس آخرین آمارها بیش از ۳۱ درصد از کاربران اینترنت حداقل یک حساب کاربری در یکی از شبکههای اجتماعی موجود دارند. از سویی دیگر، حجم محتوایی که در شبکههای اجتماعی تولید و به اشتراک گذاشته میشود، بسیار شوکه کننده است. برای مثال در فیسبوک، توییتر و اینستاگرام طی یک دقیقه بیش از ۴ میلیون پست ایجاد میشود و در همین بازهی زمانی در مجموع بیش از ۴۰۰ ساعت ویدیو در یوتیوب آپلود میشود. گوگل در طول یک دقیقه پذیرای بیش از ۳ میلیون جستجو است.
معماری تک صفحه ای وب سایتها: شاید به نظر برسد که استفاده از فضای وب و انواع وبسایتها بتواند در مقایسه با اپلیکیشنها وضعیت بهتری برای جلوگیری از ایجاد سیاهچالههای اطلاعاتی ایجاد کند، اما رواج نگاه مینیمال به طراحی وبسایت که نتیجهی آن افزایش وبسایتها با طراحی یک صفحهای است، باعث شده این روش نیز به نفع افزایش حجم سیاهچالههای اطلاعاتی عمل کند.
نگاهی به آینده: جستجوی گوگل همچون گذشته باقی میماند و تولیدکنندگان داده برای سیاهچالهی اطلاعاتی تغییراتی اساسی ایجاد خواهند کرد. اپلیکیشنها هم با تمرکز بهتر بر روی seo قابل جستجو هستند. شبکههای اجتماعی همچون همیشه درهای خود را به روی موتورهای جستجو باز می گذارند و معماری صفحات مبتنی بر یک صفحه با رعایت اصول SEO کار موتورهای جستجو را تسهیل میکنند.
۱ نظرات
سلام ممنونم مطالب عالی بود