انفجار گردشگری در هند و تبدیل شدن به چهارمین بازار بزرگ جهانی

هند هفتمین کشور پهناور و دومین کشور پرجمعیت دنیا، مملوء از میراثی غنی است، سرزمینی جذاب و پرهیاهو که در آن سنت و مدرنیته  با هم پیوند خورده اند. در این کشور شانس به شما رو آورده است فرصت این را دارید تا از بناهای تاریخی زیادی دیدن کنید و حتی اگر عاشق طبیعت هستید به سراغ ساحل، پارک های ملی انبوه و حفاظت گاه های هیجان انگیز حیات وحش بروید. در سال های اخیر تعداد گردشگران هند روز به روز بیشتر شده به طوری که سازمان جهانی گردشگری پیش بینی کرده که ظرف ۱۰ سال آینده هند به چهارمین قطب اقتصادی سفر و گردشگری تبدیل شود در ادامه این خبر الی گشت را همراهی کنید.

مطالب مرتبط:
کارهای ممنوع در هند!
تفاوت دهلی با دهلی نو چیست؟ پایتخت هند کدام است؟

طبق پیش‌بینی سازمان جهانی گردشگری قرار بود تا در ۲۰۱۶، حدود ۲۶۱ میلیارد دلار برای سفر در خارج از کشور هزینه شود  اما در نهایت این رقم حدود یک پنجم هزینه ی تمام شده ی گردشگران بین المللی بود. عاداتی که چینی ها برای سفر دارند در حال تغییر دنیاست. چین یکی از کشورهای پیشرو در زمینه گردشگری است و صنعت گردشگری فعالی در آن رونق دارد به طوری که هم تعداد گردشگران ورودی چین و هم تعداد گردشگران خارجی چین نشان از علاقه ی این کشور به سفر و گردشگری دارد. اما امروز هند درست در جنوب کشور پهناور چین وارد رقابت با همتای منطقه ای خود شده است. شورای جهانی سفر و گردشگری پیش بینی کرده که در کمتر از ۱۰ سال، هند پس از چین، آمریکا و آلمان به چهارمین قطب اقتصادی سفر و گردشگری تبدیل شود.

امروز تعداد مسافران و گردشگران هند نسبت به سال های گذشته بسیار بیشتر شده است و با اینکه تا دو دهه قبل فقط حدود ۲.۴ میلیون گردشگر به هند سفر می کردند اما در سال ۲۰۱۷ تعداد گردشگران این کشور ۵ برابر شده است. البته راز اصلی افزایش گردشگران هند به خاطر سفرهای داخلی آن است به طوری که حدود ۹۰ درصد از مسافران این کشور برای خود هند است.  در میان گردشگران داخلی، بیشتر مسافران به دنبال سفر به ایالت تامیل تادو هستند چون اینجا بناهای تاریخی و مذهبی زیادی دارد و باعث اشتیاق مسافران می شود.

بیش از ۲۳۰ میلیون دلار حاصل صنعت گردشگری برای این شبه قاره است رقمی که نسبت به ۲۰۹ میلیون دلار سال ۲۰۱۶ پیشرفت زیادی کرده است. هند مملوء از جاذبه های گردشگری هیجان انگیز و تماشایی ست؛ ۳۶ سایت میراث جهانی در هند گرد شگران زیادی را راهی هند می کند تا جاذبه های جهانی آن را تماشا کنند. عاشقان طبیعت با وجود ۱۰۳ پارک ملی ای که در سراسر این کشور پراکنده شده محو تماشای حیات وحش و گونه های جانوری و گیاهی می شوند. آن ها می دانند که هند جاذبه های خاص زیادی دارد؛ از تاج محل در آگرا و قلعه های سر برآورده روی تپه راجستان گرفته تا سواحل گوا و کوه های هیمالیا.

نمی توان به هد رفت و حیات وحش این کشور را نادیده گرفت حیواناتی مثل فیل ها، ببرها و شیرهای آسیایی که اینجا را به بهشتی برای عاشقان حیات و حش و سافاری تبدیل کرده اند. هند گزنیه ای عالی و مقصدی هیجان انگیز برای سفرهای ماجراجویانه است برای همین هم هست که پیش بینی می شود درآمد هند از راه گردشگری به رقم سالانه ۱.۳ میلیارد دلار برسد. البته گاهی افزایش تعداد گردشگران بدون اینکه زیرساخت ها آمادگی لازم را داشته باشد می تواند تهدیداتی را همراه داشته باشد. سال گذشته در هند، هواپیماهای پنج شرکت هواپیمایی منطقه‌ای که بودجه آن‌ها از یارانه‌های دولتی و انگیزه‌های مالیاتی به دست می آمد، در ۱۰۰ مسیر طولانی به پرواز در آمدند و این موضوع انگیزه ی زایادی را در شهروندان هندی برای سفر به وجود آورد.

گاهی عدم آمادگی برخی از جاذبه های برای پذیرش هجوم گردشگران منجر به از دست دادن جذابیت آن منطقه می شود موضوعی که برخی از کارشناسان حوزه گردشگری هند را نگران کرده است. مثلا امروز در هند سافاری در میان ببرها به خاطر شلوغی و ازدحام گردشگران دیگر لذت گذشته را ندارد و گاهی در این حفاظتگاه ها حتی یک ببر هم پیدا نمی شود. ارتفاعات هیمالیا یکی از جاذبه های انکارنشدنی هند است اما امروز به دلیل حضور انسان ها تعدادی از یخچال های طبیعی در حال از بین رفتن و ذوب شدن هستند.  یکی دیگر از معضلات هیمالیا حجم زیاد زباله هایی است که بیشتر توسط کوهنوردان هندی ایجاد می شوند. گاهی در هند به منطقه ای می رسیم که تعداد خانه های مسکونی اش خیلی کم است اما در عوض نزدیک به ۱۰۰۰ هتل و ویلا در آن ساخته شده است که مطمئنا یک همچین منطقه ای ظرفیت این تعداد گردشگر را ندارد برای همین است که امروز گمانه زنی هایی درباره ی ایجاد محدودیت در تعداد گردشگران مناطق خاص به گوش می خورد.

مطالب مرتبط

داروهای غیر مجاز در سفر به تایلند را بشناسید!

نمایشگاه جیتکس (GITEX) دبی

معتبرترین پاسپورت های جهان برای چه کشورهایی است؟

۱ نظرات

محمد حسین میرزایی 1399-09-11 - 5:00 ب.ظ
بلی
افزودن نظر